Barion Pixel Noah Schnapp ezt árulta el a Stranger Things-beli karakteréről – Coloré

Noah Schnapp ezt árulta el a Stranger Things-beli karakteréről

2022. 07. 16.

Noah Schnapp, a Stranger Things sorozat egyik főszereplője végre megerősítette karaktere szexuális irányultságát.

Noah Schnapp karakteréről, Will Byersről már régóta sejteni lehetett, hogy a saját neméhez vonzódik, amiről az őt alakító színész a napokban először beszélt őszintén.

2018 Stranger Things Movie Set
Forrás: Northfoto

A Netflix egyik legsikeresebb sorozatának karaktere, Will már kisebb korában is sokkal érzelmesebb és érzékenyebb volt, mint társai. Ám az idén debütált negyedik évadban teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy femininebb tulajdonságai és Mike felé tanúsított erős érzelmei bizony azt jelentik, hogy homoszexuális. Ezzel a sorozat beállt a többi olyan produkció mellé, amelyek őszinte támogatással állnak ki az LMBTQ+ közösség mellett.

A negyedik évad első felének megjelenését követően Noah Schnapp azt mondta, hogy Will szexualitása „a közönség értelmezésétől függ”, de a második etapban történtek után már nem kerülhette ki a kérdésre adott konkrétabb választ.

Noah Schnapp
Forrás: Northfoto

„Most már százszázalékig világos, hogy meleg, és szereti Mike-ot….Úgy értem, ebben az évadban elég egyértelmű, hogy Willnek érzelmeket táplál Mike iránt. Szándékosan kihúzták ezt az elmúlt néhány évadban” – mondta Schnapp. „Már az első évadban is utaltak erre, és lassan hagyták kiteljesedni ezt a történetszálat.

A színész szerint karaktere nemcsak a viszonzatlan érzelmektől fél, hanem attól is, hogy társai elfogadják-e.

„Az összes barátjának van barátnője, és mindannyian beilleszkednek a különböző klubjaikba. Will soha nem talált olyan helyet, ahova beilleszkedhetne. Azt hiszem, ezért jönnek oda hozzám olyan sokan, és mondják, hogy szeretik Willt, és azonosulni tudnak vele. Ő ugyanis egy igazi egyéniség.”

Noah Schnapp
Forrás: Northfoto

Ez is érdekelhet:

A 19 éves Finn Wolfhard és Billy Bryk írja és rendezi a Hell of a Summer horror-vígjátékot

Finn Wolfhard ismét nagyot ugrik virágzó karrierjében. Egyelőre részleteket nem árultak el a cselekményről, de annyi bizonyos, hogy a Stranger Things Mike-ja, és színésztársa, a 2022-es When You Finish Saving the Worldben szereplő Billy Byrk új kihívás elé néznek, hiszen ők írják és rendezik az új horrort. Ha szeretnél többet tudni a horrorfilmről, akkor olvasd el a cikkünket!