Barion Pixel A 19 éves Finn Wolfhard és Billy Bryk írja és rendezi a Hell of a Summer horror-vígjátékot – Coloré

A 19 éves Finn Wolfhard és Billy Bryk írja és rendezi a Hell of a Summer horror-vígjátékot

2022. 07. 13.

A két színészpalánta nagy fába vágja a fejszéjét, Finn Wolfhard és Byrk ráadásul főszereplői is lesznek a készülő filmnek.

Finn Wolfhard ismét nagyot ugrik virágzó karrierjében. Egyelőre részleteket nem árultak el a cselekményről, de annyi bizonyos, hogy a Stranger Things Mike-ja, és színésztársa, a 2022-es When You Finish Saving the Worldben szereplő Billy Byrk új kihívás elé néznek, hiszen ők írják és rendezik az új horrort.

Finn Wolfhard
Forrás: Northfoto

Az alkotó csapathoz csatlakozott a Pam és Tommy, illetve a Fehér Lótusz sztárja, Fred Hechinger is, aki szintén főszereplő lesz.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy társrendező lehetek az első nagyjátékfilmemben” – mondta Wolfhard. „Lehetőségem van hihetetlen szereplőgárdával és stábbal dolgozni, és egy olyan céggel, mint a 30West és az Aggregate, ez egy igazi álom.”

A munkálatok már július hónapban megkezdődnek, a fő forgatási helyszín pedig a kanadai Ontario lesz.

Finn Wolfhardot leginkább a Netflix Stranger Things című sorozatból ismerheti a közönség, de aki nagy rajongója az ifjú tehetségnek az jól tudja, hogy nemcsak Mike Wheeler szerepében brillírozott, hanem az AZ két részében és a Szellemirtókban is fontos szerepben tűnt fel.

Finn Wolfhard
Forrás: Northfoto

Finn Wolfhard 2020-ban debütált rendezőként a Night Shifts című rövidfilmjével. Az alkotást jelölték a Fantasia Filmfesztiválra, ahol megkapta a legjobb kanadai rövidfilmnek járó Ezüst Közönségdíjat.

Bryk színész-producer, aki Finn Wolfhard mellett szerepelt a Szellemirtók című moziban.

Ez is érdekelhet:

A Stranger Things alkotói elárulták, felülmúlja-e az 5. évad hossza a negyedikét

A Stranger Things egy teljesen új műfajt teremtett, nemcsak a streaming sorozatok egén, de úgy általában véve is. Nincs még egy ilyen misztikus sorozat, ami ennyire mesterien ötvözi a horrort, a nyolcvanas évek hangulatát és a sci-fiket. Egy podcast műsorban beszélgettek az alkotók, Ross és Matt Duffer, akik elárulták, hogy hosszúságban mire számíthatnak a rajongók. A befejező évad ez alapján nem lesz olyan hosszú, mint a negyedik. Ha szeretnéd tudni, mire lehet majd számítani a folytatásban, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com