A Netflixen debütál az Anna Nicole Smith életét boncolgató dokumentumfilm

2022. 01. 10.

Az egykori playmate úgy vonult be a történelembe, mint J. Howard Marshall II. felesége, aki még csak nem is leplezte, hogy a pénzéért ment hozzá az idős olajmágnáshoz.

Anna Nicole Smith tragikusan fiatalon, 39 évesen hunyt el 2007-ben, akinek az élete és a halála azóta is érdekes a világ számára. Ezért is döntött úgy a Netflix, hogy ideje egy nagyobb alkotást szentelni a néhai reality-tévésztárnak és megmutatni, milyen is volt a való életében.

Anna Nicole Smith
Forrás: Northfoto

A még cím nélküli film soha nem látott felvételeket tartalmaz majd egy kiadatlan dokumentumfilmből, amely a fiatal Smith-t ismerteti meg a nézőkkel. Sőt, arról is kaphatunk majd egy képet, hogyan lavírozott az anyaszerep és a médiavilága között.

Az eredetileg Vickie Lynn Hogan néven született Anna sikeres playmateként kezdte a karrierjét, de ahogy a legtöbb hozzáhasonló csinos, ám sokat nélkülöző nő a gondtalan és gazdag életről álmodozott. Ezért sem volt kérdés számára, hogy férjhez menjen a 89 éves aggastyánhoz, J. Howard Marshall II-hoz, aki nem sokkal később meg is halt.

A férfi hagyatékárt óriási harcot vívott a családdal, de bíróság végül úgy határozott, hogy Annának semmi joga a Marshall vagyonához. 2007-ben, négy hónappal azután, hogy életet adott kislányának, egy szállodai szobában találták holtan. A halál oka gyógyszermérgezés volt.

A filmet Ursula Macfarlane rendezi, aki olyan alkotásokat jegyez, mint Untouchable című film, amely a kegyvesztett hollywoodi producer, Harvey Weinstein bukását mutatja be.

Forrás: deadline.com