Barion Pixel Ezért nem plasztikáztat Drew Barrymore – A hamarosan 50 éves színésznőnek drámai oka van erre – Coloré

Ezért nem plasztikáztat Drew Barrymore – A hamarosan 50 éves színésznőnek drámai oka van erre

2024. 05. 06.

A mindig mosolygós Drew Barrymore nem tipikus sztár, ugyanis hallani sem akar a plasztikáról!

Drew Barrymore a nézők szeme előtt cseperedett fel: tizenegy hónapos korában már egy kutyaeledel reklámjában szerepelt, majd hétévesen világhírnévre tett szert, amikor is az E. T., a földönkívüli című filmben tűnt fel. Gyerek- és tinédzserkorában számos szerepet eljátszott: volt lázadó, szegény tinilány és apagyilkos is. Előbbit idővel magánemberként is megélte, hiszen húszévesen feltűnt a Playboyban, és David Letterman műsorában is megmutatta a bájait. Mára azonban jócskán kinőtte a lázadó időszakát, és két gyermek anyukája, aki fontosabbnak tartja az egészségét, mint azt, hogy hogyan öregszik.

Drew Barrymore és a plasztika

A színésznőnek meglepő oka van arra, hogy kerüli a plasztikai beavatkozásokat: attól fél, hogy függővé válik az ilyetén beavatkozásoktól. Félelme nem alaptalan, ugyanis sokáig dolgozott azon, hogy leszokjon különböző szerekről. A színésznő sosem titkolta, hogy tizenegy évesen már alkoholproblémákkal küzdött, egy évre rá pedig a kokainfogyasztástól alakült ki függősége. Problémáival kórházba került, és tizenhárom évesen öngyilkosságot kísérlet meg. Végül meggyógyult, ám vissza-visszaesett, legutóbb például 2016-os válása után is.

Jól átgondolt döntésével már-már kuriózumnak számít Hollywoodban, ugyanis számos híresség fekszik kés alá vagy éppen injekció formájában veti alá magát különböző szépészeti beavatkozásoknak.

Mint az E.T. színésznője elmondta, tudja magáról, hogy mennyire tud függeni különböző dolgoktól, így attól tart, hogy ha egyszer kipróbálna valamilyen kezelést vagy beavatkozást, látná a pozitív eredményét, és újabb és újabb ötletei lennének, hogy hol változtathatna magán.

Drew Barrymore-t kislányként ismerte meg a világ, amit nehezen dolgozott fel, és számos függősége alakult ki / Kép forrása: Bettmann / Getty Images
Drew Barrymore-t kislányként ismerte meg a világ, amit nehezen dolgozott fel, és számos függősége alakult ki / Kép forrása: Bettmann / Getty Images

Drew Barrymore eddig semmit nem tett azért, hogy láthatatlanná tegye az öregedés jeleit, inkább az a célja, hogy a jelenlei állapotot tartsa fenn, ameddig csak lehetséges. Mindennek ellenére nem ítéli el azokat, akik plasztikáztatnak, csupán nem akar beállni a sorba.

A színésznő nem vigyáz mindenre ilyen mértékben: a haja természetes színére szinte nem is emlékszik, mert olyan régóta festeti, és a sminket sem veti meg. Úgy gondolja ugyanakkor, hogy tudni kell megöregedni, s az egészséges énkép részének tartja azt, hogy öregen is szeresse magát az ember.

Ügyel arra, hogy egészségesen éljen, hiszen szerinte az egészség sokkal fontosabb mindennél, mert ha az megvan, akkor lehet más dolgokkal foglalkozni, így a sminkeléssel vagy a hajfestéssel is.

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/nem-plasztika-drew-barrymore/