Barion Pixel Csodaszép! Natalie Portman vörös szőnyeges ruhája kultikus filmjét idézte meg – Coloré

Csodaszép! Natalie Portman vörös szőnyeges ruhája kultikus filmjét idézte meg

2023. 12. 02.

Lenyűgöző outfitben mosolygott Julianne Moore-ral karöltve Natalie Portman, miközben a vörös szőnyegre léptek Los Angelesben.

Natalie Portman és Julianne Moore lesznek a főszereplői a legkedveltebb streaming platform új alkotásának, mely a May December címet viseli. A film elég tabu döntögető lesz, lévén, hogy egy igaz történetet dolgoz fel, amely Mary Kay Letourneau szexuális bűnöző sztoriján alapszik.

Natalie Portman
Forrás: Natasha Campos/Getty Images

2015-ben Elizabeth Berry színésznő (Portman) a georgiai Savannah-ba érkezik, hogy tanulmányt végezzen közelgő független filmben való szerepéhez, amiben Gracie Atherton-Yoo-t (Moore) alakítja majd. Gracie egy hatalmas botrány középpontjában állt 1992-ben, amikor 36 évesen rajtakapták, amint szexelt a 13 éves fia iskolatársával, Joe-val egy állatkereskedésben. Gracie letöltötte börtönbüntetést és szexuális bűnelkövetőként regisztráltatták az államban. Huszonhárom évvel később Gracie és Joe (Charles Melton) összeházasodnak, három gyermekük is született, Honor, és az ikrek, Charlie és Mary.

A két zseniális művésznő most együtt promotálja a filmjüket a vörös szőnyeges eseményeken, tették ezt Los Angelesben is, ahol lélegzetelállítóan néztek ki. Az Akadémia Mozgókép múzeumában tartott eseményen Julianne Moore skarlát vörös szatén ruhában volt, melynek cső szabása és szimmetrikus elválasztása igen különleges, de ezt is fölözte Portman. Natalie egy fekete outfitet viselt, mely megidézhette a rajongók számára a 2010-es Fekete hattyú című szerepét, melyért Oscar-díjat is kapott. A fekete miniruha szabadon hagyta felsőtestét, a felső rész anyaga flitteres, csillogó, egy hatalmas dísszel, ami leginkább egy tengeri sünre hasonlít.

Natalie Portman
Natasha Campos/Getty Images

A ruha szoknya része pedig olyan volt, mint egy hőre hullámosodó bakelit lemez. A kettő között matt övrészt képző sál futott. Mindehhez fekete, spagetti pántos cipellőket vett fel a 42 éves Natalie Portman.

A May December egy igazán tabukat döntögető, 2 órás film lesz, mely december elsejétől elérhető a Netflix kínálatában.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Natasha Campos/Getty Images