Barion Pixel Sztárszex a klimax után: Naomi Watts nyíltan beszélt arról, hogy milyen a szex a férjével – Coloré

Sztárszex a klimax után: Naomi Watts nyíltan beszélt arról, hogy milyen a szex a férjével

2024. 03. 21.

Naomi Watts elárulta, hogy mit tett azért, hogy igazán jó legyen a szex a férjével, Billy Cruduppal.

Az 55 éves Naomi Watts elárulta, hogy nagyszerű a szex a férjével, Billy Cruduppal. Sőt, azt sem volt rest elárulni, hogy szerinte miben rejlik a jó szex titka.

Ez a jó szex titka

Én személy szerint úgy gondolom, hogy a szex élvezetesebbé válik, ha kivesszük belőle a gyerekvállalás miatti nyomást és a félelmet

– árulta el.

Inkább úgy kellene érezned, hogy „ezt magamért teszem”.

Naomi Watts
Billy Crudup és Naomi Watts / Kép forrása: Kristina Bumphrey / Contributor / Variety / Getty Images

A kommunikáció szintén elengedhetetlen ahhoz, hogy a láng életben maradjon a hálószobában – hangsúlyozta Naomi Watts.

Bármi is az, amin keresztülmész, ha tudsz beszélni a partnereddel, ha őszinte tudsz lenni, és igazán hiteles beszélgetést tudsz folytatni, el tudod kerülni a kínos helyzetet, és a legtöbbször, ha jó emberek, akkor empatikusak lesznek

– magyarázta a brit színész, aki szerint így lehet eljutni arra pontra, hogy túl legyünk a kínos dolgokon és már csak a szórakozás érdekeljen.

Naomi Watts az év elején, június 9-én feleségül ment Billy Cruduphoz egy visszafogott szertartáson, és bevallotta, hogy még mindig a „nászutas szakaszban” vannak kapcsolatukban.

Naomi Watts korai menopauzában szenvedett

A színésznő korábban elárulta, hogy 36 éves korában korai menopauzán ment keresztül, és úgy érezte, hogy a hőhullámoknak és a hangulatingadozásoknak köszönhetően kicsúszik az irányítás a kezei közül, ami a Stripes nevű wellness-márka elindításához vezetett. A beszélgetés során pedig kitért arra, hogy ma már vannak lehetőségek arra, hogy a nők minden korban élvezhessék a szexet.

Valójában, azt hiszem, volt idő, generációkkal ezelőtt, és amikor arról beszéltünk, hogy mi is volt valójában a menopauza… hisztéria volt, és egyes nők pedig nimfomániásak voltak. Mintha csak őrült vén varjak lennénk, akik túlságosan is akarták a szexet

– tette hozzá nevetve.

Naomi Watts
Kép forrása: Marc Piasecki / Contributor / WireImage / Getty Images

Watts 2017 óta él kapcsolatban Cruduppal, amikor a Netflix Gypsy című sorozatának forgatásán ismerkedtek meg, de bevallotta, hogy nem mindig volt olyan magabiztos a hálószobában a férfival, mert ösztrogén tapaszokat használt, amikor találkoztak.

A kapcsolatom elején a tapaszokat viseltem, és izgultam, hogy látni fogja

– magyarázta.

Eleinte titokban próbálta tartani, és fürdőszobában eltávolítani a tapaszt szeretkezés előtt. Azonban hamar rájött, hogy ez nem maradhat így sokáig, ezért elmondta a férfinak, aki kedvesen és nyitottan fogadta. Naomi Watts pedig elárulta, hogy azóta igazán jó a szex kettejük között.

Forrás: Daily Mail, Huff Post

Borítókép forrása: NBC / Contributor / NBCUniversal / Getty Images