Barion Pixel Milliókat vesztett Sharon Stone: a sztrókos színésznő teljesen padlóra került – Coloré

Milliókat vesztett Sharon Stone: a sztrókos színésznő teljesen padlóra került

2024. 07. 10.

Sharon Stone milliós megtakarítását veszítette el a sztrókja után: semmi pénze nem maradt.

Sharon Stone lerántotta a leplet arról, hogy hogyan élte meg anyagilag, amikor 2001-ben sztrókot kapott. Mint mondta:

Nulla pénzem volt

-mondta.

A színésznőnek milliós megtakarításai voltak, ám minden lement a számlájáról, miután agyvérzése volt. A felgyógyulása ugyanis hét évig tartott, és ez idő alatt nem tudott dolgozni. Mint mondta, 18 millió dollárt tett félre, és a hetedik év végére mindet felélte. Mindennek ellenére próbált pozitív maradni.

Úgy döntöttem, hogy jelen maradok és elengedem magam. Nem ragaszkodtam sem a betegséghez, sem a keserűséghez, sem a haraghoz. Ha beleharapsz a keserűség magjába, az sosem hagy el téged. De ha kitartasz a hited mellett, még ha ez a hit egy mustármag méretű is, túl fogod élni. Szóval én most az örömnek, a célnak élek.

Sharon Stone sztrókja

Mint a színésznő elmondta, a sztrók teljes mértékben megváltoztatta az agyműködését. Egy buddhista szerzetes azt mondta neki, hogy egy halálélmény után ugyanabba a testbe reinkarnálódott. Megváltozott a szaglása, a látása és a tapintása is. Évekig nem tudott olvasni, színes mintákat és elnyúlt tárgyakat látott.

Sharon Stone élete teljesen átalakult a sztrókja után, minden tekintetben / Kép forrása: Tristan Fewings / Getty Images
Sharon Stone élete teljesen átalakult a sztrókja után, minden tekintetben / Kép forrása: Tristan Fewings / Getty Images

Sharon Stone a mai napig gyógyszert szed a dadogására és a súlyos agyi rohamok kezelésére. Sokáig nem beszélt tapasztalatairól és arról, hogy miken ment át, mert félt az emberek reakcióitól, ám most úgy érezte, készen áll, mondjanak bármit is, hiszen ez valóban megtörtént vele, így nincs oka titkolni.

Forrás: Breakingnewsie.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/milliokat-vesztett-sharon-stone/