Barion Pixel Michael Jackson 3 gyermeke, Prince, Paris és Blanket együtt töltötték az ünnepeket – Ritka közös fotókon a testvérek – Coloré

Michael Jackson 3 gyermeke, Prince, Paris és Blanket együtt töltötték az ünnepeket – Ritka közös fotókon a testvérek

2022. 12. 30.

A pop legendájának, Michael Jacksonnak a gyerekei már mind nagykorúak és önálló életet élnek, de kedvenc téli szenvedélyüknek szívesen áldoznak együtt.

Prince Michael Jackson, Paris Jackson és Blanket Jackson a Tahoe-tónál élvezték a friss havat, motoros szánokkal közlekedtek barátaikkal és nem bánták, hogy a fotósok megörökítik a családi pillanatokat. Mindhárman a téli hideg időnek megfelelően öltöztek fel, és bár viseltek védősisakot, később ezt levették, így jól látható, mennyit változtak vonásaik az idők során.

Michael Jackson gyerekei
Forrás: Northfoto

A kaliforniai Tahoe-tó nyáron is gyönyörű és kedvelt kiránduló helye a sztároknak, de télen legalább annyi élvezetet nyújt. A csodálatos környezetben, a fenyves erdőkkel körülvett tájon nagyszerűen ki tudnak kapcsolódni a téli sportok szerelmesei, legyen szó síelésről, snowboardozásról vagy a hószánokról.

Legendás édesapjuk, Michael Jackson 2009-es halála óta az örökösök felnőttekké cseperedtek, a 24 éves Paris sikeres modell, színésznő és zenél is, a 25 éves Prince szintén a filmiparban dolgozik, színészkedik és producerkedik, a 20 esztendős Bigi (Blanket / Prince Michael II.) pedig életművész, egyelőre még keresi az útját, komoly szószólója a klímaváltozás elleni küzdelemnek. A nagyobb testvérek közösen is munkálkodnak, apjuk alapítványának vezetői és sokat jótékonykodnak, a két fivér pedig a legjobb barátként tartja számon egymást.

Michael Jackson gyerekei
Forrás: Northfoto

Mindhárom gyereknek nehéz volt apjuk elvesztése, a tinédzser Paris több öngyilkossági kísérletet is végrehajtott, mert nehezen találta meg önmagát. Még 2019-ben is önként vonult be egy klinikára, hogy kezeljék szorongásos problémáit.

Bátyjuk, Prince Michael vigyázott a kisebbekre, és mindannyiukat a nagymama nevelte fel, Katherine Jackson. A legkisebb fiú, születési nevén Prince Michael II. sokáig a Blanket becenevet viselte, végül 2015-ben Bigi Jacksonra anyakönyveztette magát. Édesanyjuk Debbie Rowe, akivel sokáig nem tartották a kapcsolatot egyáltalán, de felnőtt korukra valamelyest rendeződött a viszony.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/michael-jackson-gyermekei/