Barion Pixel Michael Jacksont 26 éves unokaöccse, Jaafar fogja alakítani a néhai popsztárról szóló életrajzi filmben – Coloré

Michael Jacksont 26 éves unokaöccse, Jaafar fogja alakítani a néhai popsztárról szóló életrajzi filmben

2023. 02. 02.

Jaafar Jackson, Jermaine Jackson fia a Twitteren azt mondta, hogy „alázatos és megtisztelő”, hogy életre keltheti nagybátyja történetét.

Üzenem a rajongóinak a világban, hogy hamarosan találkozunk!

– írta ki Jaafar Jackson a kép mellé, melyen a táncstúdióban látható gyakorlás közben, nagybátyja egyik ikonikus mozdulatát végrehajtva.

Az egyszerűen csak Michael című film Michael Jackson családjának közreműködésével készül, akik minden dokumentumot, emléket és felvételt biztosítanak a készítőknek, mert mint korábban írták „A közönségnek egy mélyreható ábrázolást mutatunk a férfiról és testvérünkről, aki a pop királyává vált.”

Jaafar Jackson
Forrás: Northfoto

A film gyártása idén kezdődik, rendezője Antoine Fuqua, producere a Bohém Rapszódiát is jegyző Graham King, a forgatókönyvíró pedig a háromszoros Oscar-jelölt John Logan.

Michael Jackson
Forrás: Northfoto

Világszerte kerestük a szerepre a megfelelő embert. Végül egyértelmű volt, hogy ő az egyetlen személy, aki megkaphatja ezt a szerepet. Nagyon izgatott vagyok, hogy belement, hogy megformálja a nagybátyját, és alig várom, hogy a világ lássa Michael Jacksonként Jafaart a filmvásznon.

– nyilatkozta Graham King.

A hamarosan egy csapásra sztárrá váló fiú unokatestvére is méltatását fejezte ki, amikor megtudta, hogy apját ő kelti majd életre.

Őszintén szólva, nem is lehetnék boldogabb és büszkébb rá, már bizonyított művészként, és tudom, hogy csodálatos munkát fog végezni. Tudom hogy mindannyian mindent megteszünk annak érdekében, hogy megmutassuk a világnak apám egy olyan, talán még ismeretlen részét, amelyet soha nem láttak, de megérdemlik az emberek, hogy megtapasztalják.

– írta Prince Michael Jr. az Instagramon.

Michael Jackson
Forrás: Northfoto

A Michael című zenés életrajzi film talán képes lesz arra, hogy lemossa a foltot, amit a 2019-es Leaving Neverland című dokumentumfilm okozott, amely két férfire épült, és akik azt állították, hogy Michael Jackson szexuálisan bántalmazta őket több éven keresztül, amikor még gyerek voltak.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto