Barion Pixel Meztelen pasival reklámozzák a Vanity Fair legújabb számát: Ez a dögös színész villantja meg a szexi testét! – Coloré

Meztelen pasival reklámozzák a Vanity Fair legújabb számát: Ez a dögös színész villantja meg a szexi testét!

2024. 02. 26.

A Vanity Fair új lapszámának promóciós videója igen ütősre sikerült. A videóban tökéletes külsővel mutatnak hírességeket egy futószőnyegen.

https://www.facebook.com/reel/1558270631678462

Feltűnik többek között Bradley Cooper, Natalie Portman, Jenna Ortega, Pedro Pascal, majd egyszercsak egy meztelen férfi fenék látható. A férfi hátsó pedig Berry Keoghenhez tartozik. Ezzel a geggel utalnak a Saltburn című film híres táncára, amit a színésztől láthattunk az egyik jelenetben.

https://colore.hu/eletmod/sztarok/barry-keoghan-rajongas/
Los Angeles Premiere Of Mgm's "saltburn" Arrivals

Berry Keoghan szép csendben meghódította Hollywood-ot

Berry 13 nevelőotthont járt meg gyerekként, most sorban állnak érte Hollywoodban. Olyan filmsikerekben szerepelt, mint a Dunkirk, a The Batman és a Saltburn.

Berry számára a Saltburn című pszicho-thriller hozta meg az elismeréseket, de hosszú volt az útja a siker felé. Barry Keoghan 1992-ben született Dublin Summerhill nevű körzetében. Kábítószerfüggő édesanyja képtelen volt gondoskodni róla és öccséről, így 5 és 12 éves kora között összesen 13 nevelőotthont járt meg testvérével, egészen édesanyja túladagolás miatt bekövetkezett haláláig. Ezt követően nagyanyjuk vette őket magához, akinek a nagynénjük is besegített a nevelésben.