Barion Pixel Végre kiderült! Barry Keoghan ezt a választ adta, hogy ő játssza-e Joker szerepét – Coloré

Végre kiderült! Barry Keoghan ezt a választ adta, hogy ő játssza-e Joker szerepét

2024. 02. 25.

A Saltburn sztárja, Barry Keoghan a The Batman: Part II.-ben kaphatja meg a pszichopata szupergonosz szerepét.

A DC Batman univerzuma számos színészt vonultatott már fel a jók és rosszak szerepében Gotham városában. Legutóbb, 2022-ben az új Batman filmben Robert Pattinson kapta a denevérember szerepét, Zoe Kravitz volt a Macskanő, Colin Farrel a Pingvin és Barry Keoghan a Joker. Ám meglepetésünkre Jokert végül kivágták a filmből és csak később, egy 5 perces extra jelenetben láthattuk az online felületeken, amint az Arkham börtönben beszélget Bruce Wayne-nel.

Joker, Barry Keoghan
Forrás: Getty Images

Adódik hát a kérdés, hogy mi lesz a gonosztevő sorsa a folytatásban. Egy friss magazin interjújában Barry Keoghan látszólag megerősítette, hogy ő fogja játszani a karaktert a folytatásban. Amikor ugyanis tényként jelentette ki visszatérését a riporter, ő azt nem cáfolta meg, csak mosolygott.

Korábban pedig azt nyilatkozta ezzel kapcsolatban:

Erről nem igazán tudok még mit mondani, izgalmas lenne, nem?! Hogy a Joker újra életre keljen. A mosolyom mindent elmond, értitek mire gondolok?

A The Batman folytatását hivatalosan már a 2022. április 26-i CinemaCon-on megerősítette a a Warner Bros. Matt Reeves azt is hozzátette, hogy visszatér a folytatás megírására és rendezésére.

Bár a hivatalos premier dátumot még nem tűzték ki, a jelentések szerint a folytatás legkorábban 2025-ben kerülhet majd a mozivászonra.

Forrás: NME
Borítókép forrása: Emma McIntyre/Getty Images