Barion Pixel Meghan Markle újabb lépést tesz, hogy népszerűséget szerezzen – Coloré

Meghan Markle újabb lépést tesz, hogy népszerűséget szerezzen

2023. 09. 04.

Egy szakértő szerint Meghan Markle arra készül, hogy újra csatlakozzon a közösségi médiához.

Meghan Markle visszatér a közösségi médiába

A múlt héten megjelent egy titokzatos Instagram-fiók a @meghan, Tessa Dunlop királyi szakértő pedig úgy véli, hogy Meghan Markle, Sussex hercegnéje új izgalmas lépésbe kezd a karrierje építése során.

Meghan Markle csapata a múlt héten megerősítette, hogy jelenleg azt tervezi, hogy „újraindul” a közösségi médiában, figyelmeztetve a rajongóit, hogy „hamarosan bejelentésre számítsanak”. A szakértő szerint még Katalin hercegnét (és Vilmos herceget, mivel közös fiókot üzemeltetnek) is lelökheti a trónjáról, ha visszatér az Instagramra.

A sógornők online fiókjainak várhatóan eltérő használatáról Tessa Dunlop így nyilatkozott:

Katalin közösségi média jelenlétével [@princeandprincessofwales] nagyon koreografált bepillantást kapunk a tökéletes, szinte ‘túl szép, hogy igaz legyen’ családjába. Meghanról viszont tudjuk, hogy megjárta a poklot. Mögötte nincs az az intézmény és nem veszi körül a nagy család.

Katalin és Vilmos herceg Instagram-fiókját egyértelmű, hogy nem ők, vagy legalábbis nemcsak ők kezelik, hanem nagyon szigorú szabályok szerint gyártanak rá tartalmat. Mindez valószínűleg hiányozni fog Meghan Markle oldaláról. Ezúttal Markle teljes mértékben a saját feltételei szerint fog cselekedni.

meghan markle
Kép forrása: Samir Hussein / Contributor / WireImage / Getty Images

Az utóbbi időben nincsenek jó viszonyban a királyi családdal

Mióta ő és férje, Harry herceg 2020-ban hivatalosan is lemondtak királyi kötelezettségeikről, nem gyártanak tartalmat a közös @sussexroyal fiókjukra. Meghan Markle azonban számos kísérletet tett arra, hogy visszanyerje a gyakran kritikus közönség kegyeit. Az Oprah Winfrey talkshow-ban adott 2020-as interjújuk hatalmas visszhangot váltott ki, amikor vádakat fogalmaztak meg a brit királyi családdal kapcsolatban.

Arról is érkeztek hírek, hogy a királyi családot felbosszantották a Netflix Harry & Meghan című doku-sorozatában tett nyilatkozatok, júniusban pedig Meghan Markle Archetypes podcastjét is leállították, mivel a Spotify felmondta a szerződésüket.

Tessa Dunlop azonban úgy véli, hogy a Markle élete iránti globális rajongás miatt van igény arra, hogy visszatérjen a közösségi médiába, ahol könnyen rokonszenvesebbé is válhat, (és rengeteget kereshet).

Nem sieti el az ‘újraindítást’, és szerintem ez létfontosságú. Ha ez az Instagram-fiók mindent becsatornáz, ami ő valójában, akkor hatalmas siker lesz. Ő minden nő. Nem érzi magát túlságosan elrugaszkodottnak, vagy távolinak egy átlagos nőtől.

– mondta Dunlop.

Meghan Markle
Kép forrása: Karwai Tang / Contributor / WireImage / Getty Images

A szakértő azonban hozzátette, hogy a közösségi médiás jelenlétét nagy gonddal kell kezelni, ha tényleg békülni szeretnének a brit királyi családdal.

Forrás: OK!

Borítókép forrása: Samir Hussein / Contributor / WireImage / Getty Images