Barion Pixel Matthew Perry ennyit költött arra, hogy kigyógyuljon alkoholizmusából és gyógyszerfüggőségéből – Coloré

Matthew Perry ennyit költött arra, hogy kigyógyuljon alkoholizmusából és gyógyszerfüggőségéből

2022. 10. 25.

A Jóbarátok sztárja, Matthew Perry új, életrajzi könyvében mesél arról, hogy majdnem meg is halt, gyógyszer túladagolásban, illetve 15-ször ugrott neki a rehabnak.

Matthew Perry a The New York Timesnak adott interjújában mondta ki azt a megdöbbentő összeget, amit arra költött, hogy segítséget kérjen és kapjon függőségei miatt.

„Valószínűleg nagyjából 9 millió dollárt költöttem arra, hogy kijózanodjak. Nemrég ünnepeltem a 18 hónapos józanságomat.” – mondta az egykori Chandler Bing, aki ezek szerint a Jóbarátok: Újra együtt című különkiadás forgatása során már tiszta volt.

Jóbarátok
Forrás: Northfoto

Matthew Perry jelenlegi nettó vagyona nagyjából 120 millió dollár. A színész epizódonként 22 500 dollárt keresett a világhírű sorozat első évadában, majd az évek során fizetése epizódonként 1 millió dollárig kúszott fel.

A színész az ABC News műsorvezetőjével, Diane Sawyerrel ül le egy exkluzív interjúra új könyve kapcsán, az adást október 28-án, pénteken adják majd le a tévében, másnap pedig elérhetővé válik a HULU-n is.

A sztár elmesélte többek között azt is, hogy Vicodin-túladagolása miatt szétrepedt a vastagbele és két hétig kómában is feküdt. Az orvosok mindössze két százaléknyi esélyt adtak neki a túlélésre. Tizennégy hasműtéten kellett átesnie, és kilenc hónapig kolosztómiás zsákot kellett használnia.

Matthew Perry
Forrás: Northfoto

Matthew novemberben boltokba kerülő új könyvében (Friends, Lovers and the Big Terrible Thing) kendőzetlenül vall arról, hogy miként járta meg a poklot opioid- és alkoholfüggősége miatt, milyen volt egy csapásra ismertté válni és ez milyen mérhetetlen nyomást ró egy emberre, valamint pályatársairól is elárul sok személyes tapasztalatot. Egy kis adalékot már meg is osztott: Jennifer Aniston volt az, aki elsőként szembesítette azzal, hogy kollégái tudnak alkoholgondjairól, és ő volt az is, aki a leginkább támogatta a rehabilitációk során.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto