Barion Pixel Matt Damon és Ben Affleck 3. közös filmjén dolgozik – Coloré

Matt Damon és Ben Affleck 3. közös filmjén dolgozik

2022. 04. 21.

Ben Affleck és Matt Damon filmes múltja régre nyúlik vissza, hiszen híres barátságuk alatt nem ez lesz az első alkalom, amikor közös filmet készítenek.

Matt Damon és Ben Affleck számtalan alkotásban szerepeltek együtt színészként, ám producerként és forgatókönyvíróként csak két produkció van a hátuk mögött.

Matt Damon
Forrás: Northfoto

Az 1997-es Good Will Hunting után tavaly Az utolsó párbaj című filmben is megmutatták, hogy ennyi idő után is erős lábakon áll munkakapcsolatuk. Most pedig ismét összeáll a két barát, hogy Michael Jordan és a Nike híres együttműködését vigye filmvászonra.

Matt Damon
Forrás: Northfoto

A projektnek még nincs hivatalos címe, de Matt Damon alakítja benne Sunny Vaccarrót, Ben pedig a Nike társalapítóját, Phil Knightot. Abban az időben Jordan szerződtetésének lehetősége igen távolinak tűnt, szinte már lehetetlennek, de Vaccaronak köszönhetően végül megszületett a megállapodás, amely azóta is minden idők egyik legfontosabb együttműködéseként él sportoló és sportmárka között. Ez volt az, ami világszerte több millió dolláros üzletté tette a sportcipőipart.

Matt Damon és Ben legutóbb a már említett Az utolsó párbaj című filmben dolgoztak együtt, amelyet Ridley Scott rendezett. De olyan filmekben is láthattuk őket, mint A vágyak csapdájában vagy a Dogma, és ez lesz a harmadik olyan film, melynek forgatókönyvét közösen írják.

Hogy pontosan mikor kezdik a forgatásokat és kiknek lesz még helye a produkcióban, még nem tudni, az viszont biztos, hogy az Amazon Studios szárnyai alatt fog elkészülni.

Forrás: dailymail.com