Barion Pixel Mark Hamill végre találkozott filmbéli anyjával – A Star Wars sztárjai a Golden Globe-on – Coloré

Mark Hamill végre találkozott filmbéli anyjával – A Star Wars sztárjai a Golden Globe-on

2024. 01. 09.

Mark Hamill is tiszteletét tette a Golden Globe díjátadón, és most először találkozott filmbéli anyjával, Natalie Portmannel.

Mark Hamillt a Star Wars írta bele a filmtörténelembe, mint Luke Skywalkert. A széria előzményfilmjeiben édesanyját Natalie Portman alakította, akivel a forgatás során nem találkoztak, hiszen több, mint harminc év különbséggel készültek az alkotások. Most a hetvenkét éves színész végre magához ölelhette harminc évvel fiatalabb ,,anyját”.

Mark Hamill és a nagy találkozás

Natalie Portman jelöltként volt ott a gálán, míg Mark Hamill díjátadóként szerepelt a meghívottak listáján. Az általa megosztott fotón jól látható, hogy nagyon örülnek a találkozásnak. Mint Hamill a kép alá írta:

Most végre találkoztam az „anyámmal”, hála a Golden Globes-nak.

Mark Hamill végre találkozott az anyjával - írta viccesen a posztjához / Kép forrása: Mark Hamill / X
Mark Hamill végre találkozott az anyjával – írta viccesen a posztjához / Kép forrása: Mark Hamill / X

Míg Hamill az 1977-es Egy új remény című Star Wars-filmben öltötte először magára Luke Skywalker karakterét, addig Natalie Portman 1999-ben játszotta el először Padmé Amidala szerepét. A 1999-es történet az Egy új remény előtt játszódik, éppen ezért történhet meg, hogy a fiatal Natalie Portman Luke Skywalker és a Carrie Fisher alakította Leia hercegnő édesanyját formálta meg.

A színész a Star Wars-filmek befejezésében alakította az idős Luke Skywalkert, és a forgatások alkalmával írta az X-en, hogy soha nem találkozott még az anyját megformázó Portmannel.

Még azon a héten a színésznő volt a The Late Show with Stephen Colbert című műsor vendége, ahol megkérdezték Mark Hamill posztjáról, és így nyilatkozott:

Tudom, ez olyan kár, nagyon szeretnék találkozni vele! Mark, én is szívesen találkoznék veled! Hol vagy? Gyere át!

Luke Skywalker végre ,,átment”, úgyhogy már csak a találkozás miatt is megérte elmenniük a díjátadóra!

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images