Barion Pixel Margot Robbie Golden Globe-os ruháját csak az azt követő bulira szánt szettje überelte – Coloré

Margot Robbie Golden Globe-os ruháját csak az azt követő bulira szánt szettje überelte

2024. 01. 08.

A Barbie mozival a népszerű színésznő, Margot Robbie megszerezte a Golden Globe-ot, utána pedig egy hatalmasat bulizott.

Margot Robbie Arany glóbusz ceremóniás ruhája természetesen ismét az ikonikus Mattel babától merített ihletet, élénk rózsaszín megjelenése ugyanis az 1977-es SuperStar Barbie babát idézte meg.

Margot Robbie
Forrás: John Salangsang/Getty Images

A 33 éves sztár annyira beleszeretett a Golden Globe-os ruhájába, hogy a rendezvény sztároktól hemzsegő afterpartyjára annak kiköpött mását, ám korom fekete változatát készítette el és viselte. A Babylon sztárja rózsaszín flitteres-tüllös ruhában lépett a vörös szőnyegre, miközben a megérkezett, hogy a Golden Globe díjátadón folytassa a Barbie-ihlette megjelenések felvonultatását – hiszen ezért kapta a méltó jelölést.

Órákkal később az ausztrál származású szépség egy csillogó fekete ruhára cserélte a pinket, tüllboával kiegészítve, miközben férjével, Tom Ackerley-vel és híres barátaikkal átbulizták az éjszakát. A divatgeg olyannyira helyénvaló, hogy magának a 77-es SuperStar Barbie-nak is valóban két szett ruha volt a dobozában, a pink és a fekete.

Margot két outfitjét pedig a Giorgio Armani alkotta meg. Volt ok az ünneplésre, hiszen a Barbie film megszerezte az újonnan alapított Cinematic and Box Office díjat, ezzel maga mögé utasítva Taylor Swift koncertfilmjét, az Eras Tour-t.

Margot Robbie maga nem kapta meg a legjobb női főszerepért járó aranyglóbuszt, ezt Emma Stone orrozta el előle, a Szegény párák-ban nyújtott alakításával. Ennek ellenére a Barbie sikere és népszerűsége vitathatatlan, ami jó kis bevételt és elismerést hozott Robbie filmes cégének, a LuckyChap-nek is, ami legyártotta.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images