Barion Pixel Margot Robbie mossa kezeit: ő nem akar Britney könyvéből filmet csinálni, hiába híresztelték – Coloré

Margot Robbie mossa kezeit: ő nem akar Britney könyvéből filmet csinálni, hiába híresztelték

2024. 01. 02.

De ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Brad Pitt cége vagy épp Reese Witherspoon produkciós irodája még versenyben lehet. Főleg, hogy Margot Robbie tagad.

Britney Spears The Woman in Me, azaz A bennem lévő nő című életrajzi könyve október 24-én jelent meg és óriási siker. Az első héten több mint egymillió példány kelt el belőle, és Harry herceg Spare (Tartalék) című memoárja után a második valaha volt legkelendőbb ilyen jellegű regény. Nem is csoda, ha már arról beszélnek, hogy jön a folytatása, sőt, van, aki meg is filmesítené.

Britney Spears
Kép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Egy külföldi lap értesülései szerint Margot Robbie, Shonda Rhimes, Reese Witherspoon és Brad Pitt is szívesen fizetnek egy vagyont azért, hogy filmet vagy dokumentumfilmet készítsenek az énekesnőről a regényt adaptálva.

Margot Robbie azonban gyorsan reagált is a híresztelésekre, és elmondta, hogy a LuckyChap, azaz közös filmes cége Tom Ackerley, Sophia Kerr and Josey McNamara-val nem érdekelt a Britney narratívában.

Margot Robbie
Kép forrása: Anadolu Agency/Getty Images

Ettől függetlenül biztosan lesz, aki kifizeti az akár 40 millió dollárt is, amennyit érhet a projekt filmesítési joga, és Britney maga is teljesen oda van, hogy ekkora a siker és az érdeklődés könyvével kapcsolatban.

Így talán a sors egy kicsit kárpótolja a szebb napokat látott pop hercegnőt a sok szenvedésért és meghurcoltatásért, amit át kellett élnie, és amelyekről őszintén és részletesen vall A bennem lévő nő-ben. A regényt egyébként hangoskönyvként is elkészítették, és a felolvasója Michelle Williams.

Forrás: The Newsportal
Borítókép forrása: Gareth Cattermole/Getty Images