Barion Pixel Malia Obama döbbenetesen nézett ki a Sundance fesztivál vörös szőnyegén – Coloré

Malia Obama döbbenetesen nézett ki a Sundance fesztivál vörös szőnyegén

2024. 01. 21.

Barack Obama 25 éves lánya, Malia Obama nagy utat tett meg azóta, hogy a Fehér Házban cseperedett az elnöki pár lányaként.

Michelle Obama és Barack Obama igazán büszke lehet nagyobbik lányára, hiszen a 25 éves Malia örökölte anyukája kreativitását, aki például könyvet írt. A lány azonban más irányban járja ki az útját: filmes íróként és rendezőként. Malia Obama első filmje a “The Heart” premierjére a Sundance-en került sor. A Sundance Filmfesztivál az USA legnagyobb független filmfesztiválja, de nemzetközi szinten is a világ legjelentősebb független filmfesztiválnak tartják.

Malia Obama
Forrás: Dia Dipasupil/Getty Images

Az elnöki utód Malia Ann néven szeretne érvényesülni, az Ann pedig a második keresztneve. A The Heart című kisfilm középpontjában magányos emberek, egy férfi és az anyja áll. A bemutató teasert Malia úgy narrálja, hogy “elveszett tárgyakról és magányos emberekről, megbocsátásról és megbánásról szól, de a filmem keményen dolgozik annak feltárásán is, hogy hol lehet gyengédséget és kapcsolódást találni ezekben a dolgokban.”

Malia a Harvardon végzett 2021-ben és igazán komoly és szép út áll előtte, amennyiben tényleg ennek a hivatásnak akarja szentelni magát. Az első nagy megmérettetés eljött számára, a fesztivál közönsége és kritikusai szavazni fognak.

Malia Obama
Forrás: Dia Dipasupil/Getty Images

Malia mindössze 10 éves volt, mikor apja, Barack az Amerikai Egyesült Államok 44.elnökeként beköltözött a Fehér Házba 2009-ben.

Huga, Natasha (Sasha) most 22 éves és tavaly májusban diplomázott a Dél-Kaliforniai Egyetem szociológus szakán.

Forrás: People
Borítókép forrása: Dia Dipasupil/Getty Images