Barion Pixel Zseniális szettben köszöntötte az újévet az Obama házaspár – Coloré

Zseniális szettben köszöntötte az újévet az Obama házaspár

2022. 01. 03.

Az egykori elnök és a first lady nem véletlenül annyi ember kedvence: pont úgy ünnepelnek, mint mindenki más.

Nemcsak remek embereknek tartják őket, akikre fel lehet nézni, és akiktől tanulni lehet, de Barack és Michelle Obama a hétköznapokban is inspirálóak. Amellett, hogy aktivistákként továbbra is a világ jobbá tételén dolgoznak, könyveket írnak és egyengetik felnőtt lányaik útját, még divattanácsért sem kell a szomszédba menniük.

President Barack Obama Speaks To The Congressional Black Caucus In Washington
Forrás: Northfoto

Az Obama házaspár tradícióikhoz híven Barack szülőföldjén, Hawaiin töltötték a téli szünetet. Nagy buli vagy csinnadratta helyett a szilvesztert azonban kettesben tartották meg házukban, ahonnan egy édes képet is posztolt Michelle. A 48 millió Instagram követővel rendelkező volt First Lady megmutatta, hogy ő és Barack épp olyan bolondos pár, mint bárki más.

Az újév köszöntéséhez a volt elnök fekete, mintás pólóinget viselt egy hozzá illő sötét nadrággal és egy fekete sportcipővel. Meg kell hagyni, nagyon trendi és fiatalos hatást keltett. Michelle pedig elképesztően csinos volt fekete rövidnadrágjában, amit egy arany motívumokkal hímzett fekete kabáttal és egy hozzáillő pántos cipővel dobott fel.

Az üzenete így szólt: „Boldog Új Évet kívánok, én és a drágám! Legyen boldogsággal, szeretettel és egészséggel teli évetek!”

Barack is elmondta jó kívánságait a Twitterén: „Reményteli vagyok 2022-vel kapcsolatban. Biztosan ez az év is tele lesz kihívásokkal, csakúgy, mint 2021, de hiszek abban, hogy továbbra is egy fényes jövőért dolgozunk együtt! Boldog Új Évet!”

Forrás: usweekly.com
/divat/oltozkodes/zsenialis-szettben-koszontotte-az-obama-hazaspar-az-ujevet/