Barion Pixel Barack Obama életrajzírója elképesztő dolgokat árult el az egykori elnökről – Coloré

Barack Obama életrajzírója elképesztő dolgokat árult el az egykori elnökről

2023. 08. 07.

David Garrow történész, a Rising Star: The Making of Barack Obama című 1472 oldalas életrajz szerzője szerint a volt elnök „többször fantáziált arról, hogy férfiakkal szeretkezik”.

Barack Obama szexualitása

David Garrow történész, Barack Obama életrajzi írója elképesztő információkat osztott meg az egykori elnökről egy új interjúban. A szakértő állítása szerint Obama többször fantáziált arról, hogy férfiakkal létesít szexuális kapcsolatot. Garrow azt is elárulta, hogy ezeket az állításokat a kutatásai során találta.

A 2017-ben megjelent életrajzi könyve, amelyet Rising Star: The Making of Barack Obama címmel adtak ki, vegyes kritikákat kapott, de különlegessége, hogy beavat minket Obama eddig ismeretlen oldalába.

Az életrajzíró egy nyolcórás interjút készített Barack Obamával, ahol mélyebben beleásott a politikus életébe. A könyvben olyan levélrészletek is szerepelnek, melyeket Obama írt korábbi barátnőjének, Alex McNearnek. Ezekben a levelekben nyíltan beszél férfiakkal kapcsolatos szexuális fantáziáiról.

Barack Obama
Barack Obama / Kép forrása: Win McNamee / Staff / Getty Images News / Getty Images

Garrow, aki Pulitzer-díjas történész, beszámolt arról, hogy milyen nehéz volt a legérdekesebb részletek lejegyzése. Egy barátja kézzel másolta le őket, mivel a fotózás nem volt engedélyezve az Emory Egyetem archívumában.

Donald Trump és a Legfelsőbb Bíróság

Garrow az egykori elnök személyes titkainál nem állt meg, hanem érdekes párhuzamot vont a 44. elnök és utódja, Donald Trump között. Szerinte mindketten egyaránt bizonytalanok, bár Barack Obama bizonytalansága kevésbé nyilvánvaló a nyilvánosság előtt.

Emellett a kétségeit is kifejezte azt illetően, hogy alkalmas-e arra, hogy a Legfelsőbb Bíróság tagja legyen. Mindez azután történt, hogy Joe Biden elnök azt állította, hogy jelölné Obamát a bírósági pozícióra. Garrow úgy véli, hogy az egykori elnök „túl lusta” lenne egy ilyen szerepre. Ezt maga Obama szájából idézi, aki egyszer azt mondta:

Alapvetően lusta vagyok, és ez azért van, mert Hawaii-ról származom.

Barack Obama
Barack Obama és Joe Biden / Kép forrása: Mark Makela / Stringer / Getty Images News / Getty Images

Az Rising Star megjelenése hatalmas felháborodást keltett, mivel új és intimebb részleteket tár fel Obama életéről. A könyv továbbá bemutatja az egykori elnök tapasztalatait a szex terén, miután az 1980-as években New Yorkba költözött, hogy a Columbia Egyetemen tanuljon.

Forrás: Radar Online, Tablet

Borítókép forrása: Dia Dipasupil / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images