Barion Pixel Lorenzo Lamas nem titkolja többé, mit gondol arról, hogy lánya Leonardo DiCaprioval randizgat – Coloré

Lorenzo Lamas nem titkolja többé, mit gondol arról, hogy lánya Leonardo DiCaprioval randizgat

2022. 12. 31.

Victoria Lamas gyönyörű ifjú színésznő, akinek édesapját, Lorenzo Lamast mindenki ismerte a kilencvenes években a Renegade-Fejvadász című sorozatból.

Időről időre felröppennek a pletykák, hogy a 48 éves Leonardo DiCaprio új barátnőt újított be. Most a 23 éves Victoria Lamast tartják a nagy esélyesnek. A szépséges Victoria vezetékneve onnan lehet ismerős, hogy apja Lorenzo Lamas, egykor a nők bálványa volt.

Lorenzo Lamas
Forrás: Northfoto

A híres apuka a kilencvenes években számos sorozatban és filmben szerepelt, mert a színészmesterség mellett a harcművészet területén is járatos volt. A hazai nézők is ismerhetik a Falcon Crestből, a Fejvadászból, de játszott a Grease-ben is.

A 64 éves Lorenzo Lamas nemrég egy interjúban elárulta a New York Postnak, hogy mit tud lánya és a Nagy Gatsby sztárjának kapcsolatáról, és azt is, hogy mit gondol erről.

Azt hiszem, a múlt hónapban találkoztak. Nem vagyok biztos a pontos körülményekben, de így mesélte nekem. Le van nyűgözve tőle, kicsit rajong is érte, ezért megmondtam neki, hogy kezelje a kapcsolatot úgy, mint egy ünnepet – csak élvezze, ameddig csak lehet. És ha ez tovább tart, mint egy átlagos nyaralás, az nagyszerű. De ha nem, akkor meg vigyázzon a lelkére, mert nagyon fiatal még. Izgulok érte, mert tudom, hogy már egy ideje nem volt komoly kapcsolata… Nagy szíve van, és hajlamos gyorsan kitárulkozni.

– mesélte Lamas, de nem sokkal az interjú kikerülése után hívta a riportert, hogy szeretne helyesbíteni, mert lánya nem akarta kiteregetni a kapcsolatát.

Lorenzo Lamas
Forrás: Northfoto

Ezután Lamas azt mondta, Victoria szerint nem járnak, ez nem egy kapcsolat, bár találkozgattak, inkább csak baráti szinten és nem szeretné ilyen híresztelések miatt kellemetlenül érezni magát Leoval szemben. Most tehát úgy áll a dolog, hogy hivatalosan nem avathatunk még új álompárt, de talán ez 2023-ban majd változhat. Lorenzo Lamas szerint azonban mindenképpen nagy dolog, hogy a lányának ilyen fantasztikusan tehetséges és elismert szakmabeli az ismerőse, és ő örül neki, akkor is, ha nem szerelmesek.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto