Barion Pixel Lindsay Lohan titokban férjhez ment – Coloré

Lindsay Lohan titokban férjhez ment

2022. 07. 03.

Lindsay Lohan hivatalosan is férjhez ment Bader Shammas befektetőhöz.

Lindsay Lohan magánélete sosem volt felhőtlen, ugyanis pár hónap után mindig csúnya vége lett az aktuális kapcsolatának. Most azonban úgy néz, ki valóban megtalálta az igazit az üzletember Shammas személyében, hiszen a férfiért még a rossz szokásait és hisztisnek mondott viselkedését is levetkőzte.

Lindsay Lohan Madrid Fashion Week
Forrás: Northfoto

Az egykori tinisztár évekkel ezelőtt visszavonult a filmezéstől és üzletasszonyként próbált szerencsét, méghozzá nagyon sikeresen. Lohan Mykonosnál vett egy szigetet, amit napjaink egyik leghíresebb bulis nyaralóhelyévé virágoztatott fel. Az elmúlt években inkább üzletemberekkel és az ingatlanpiacon tapasztalatot szerzett emberekkel ismerkedett. Így talált rá mostani szerelmére is, akivel már a kezdetek kezdetétől tökéletesen alakult minden. A házasság hírét egyébként Lindsay Lohan leplezte le, mivel az egyik bejegyzésében férjének nevezte Shammast.

Exclusive: Lindsay Lohan Flashes Her Engagement Ring With Fiance In New York City.
Forrás: Northfoto

„Én vagyok a legszerencsésebb nő a világon. Nem azért, mert szükségem van egy férfira. Még mindig hihetetlen, hogy ő a férjem. Az életem és a mindenem…”

Tavaly novemberben jelentette be a színésznő, hogy Shammas megkérte a kezét, amelynek apropóján megosztott néhány képet is, amin ő, a párja és a gyűrű is láthatóak. Azt viszont még nem tudni, hogy az esküvőre hol és mikor került sor. Ahogy azt sem, hogy Lindsay valóban nagy esküvő keretein belül mondhatta-e ki a boldogító igent, hiszen februárban még a nagy napja szervezéséről nyilatkozott egy tévének.

Lindsay Lohannek a kétezres évek óta talán ez volt az egyik legszerencsésebb éve, hiszen nemcsak feleség lett, de Hollywood is újra ajtót nyitott neki botrányai után: idén több produkcióban is láthatjuk.

Ez is érdekelhet:

Lindsay Lohan a Netflixen

Lindsay Lohan nagy kihagyások és komoly életmódbeli küzdelmek után újra látható lesz, méghozzá két filmben is! A Falling for Christmas című filmben egy újgazdag, elkényeztetett szálloda-örökösnőt alakít, aki síbalesetet szenved, majd teljes amnéziába esik. A film valószínűleg csak év végén kerül fel a streaming szolgáltató kínálatába, de már most sok rajongója várja az egykori tinisztár Netflixes debütálását. Ha szeretnél többet tudni a filmről, akkor olvasd el a cikkünket!