Barion Pixel Zseniális videók születtek Lajos herceg grimaszaiból – ő lett a világ kedvence – Coloré

Zseniális videók születtek Lajos herceg grimaszaiból – ő lett a világ kedvence

2022. 06. 08.

Vasárnap délután lett vége Erzsébet királynő négy napig tartó platinajubileumi ünnepségének, amely nemcsak a kerek évforduló, hanem Lajos herceg miatt is emlékezetes marad.

Lajos herceg nem először nevetteti meg a világot. Testvéreivel ellentétben ő kifejezetten lázadó típus, aki mindig, minden körülmények között hangot ad a nemtetszésének.

The Platinum Pageant Finale Balcony
Forrás: Northfoto

A múlt hétvégi jubileumi parádé a királynő 70 éves uralkodásának állított emléket, amelyen rengeteg táncos, artista, művész, sportoló, híresség és katona vett részt. Ám a show-t így is a kis Lajos vitte el, aki szemmel láthatóan kicsit sem élvezte – az amúgy nagyon is látványos – felvonulást, pedig ő és családja a Buckingham-palota előtt felállított királyi páholyból nézték végig a felvonulást.

Az első sorban ült Vilmos, Katalin, Kamilla, Károly és a hercegi pár három gyermeke: Lajos, György és Sarolta, akik közül a két idősebb jól nevelten ülte végig az ünnepséget, de a legkisebb egy percig sem bírt magával.

Mivel nem volt kivel rosszalkodnia, édesanyját, Katalint szemelte ki és úgy döntött az ő bosszantásával fogja „túlélni” azt a néhány órát. Valószínű akkor még ő sem gondolta volna, hogy az év egyik legviccesebb videója és még viccesebb mémjei születnek majd a csínytevéseiből.

Lajos herceg
Forrás: Northfoto

Bár Katalin egy ideig bírta idegekkel, végül Vilmos vetett véget Lajos herceg látványos rosszalkodásának, ugyanis nagyapja ölében landolt, aki örömmel foglalta le unokáját.

Ez is érdekelhet:

II. Erzsébet platina jubileuma

Idén ünnepeli trónra lépésének hetvenedik évfordulóját II. Erzsébet brit királynő. A jeles esemény kapcsán a britek négynapos ünnepségsorozattal készülnek, s olyan különlegességekkel is igyekeznek emléket állítani Erzsébet elképesztő teljesítményének, mint egy új illat. Ez a Platinum 22, a Floris London parfümgyártó cég új esszenciája, amelyet a királynő személye, és a Buckingham-palota kertjének virágai inspiráltak. Ha szeretnél többet tudni az illatról, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com