Barion Pixel Krausz Gáborék is kiruccannak Ázsiába? Peter Sramekért bomlanak a nők és Tóth Vera házassága irigylésre méltó – Lapszemle – Coloré

Krausz Gáborék is kiruccannak Ázsiába? Peter Sramekért bomlanak a nők és Tóth Vera házassága irigylésre méltó – Lapszemle

2024. 03. 21.

Hogyan emelheti Mikes Anna és Krausz Gábor új szintre a kapcsolatukat? Peter Srámek nemcsak a hangjával hódítja meg a nőket. Tóth Vera és férje igazán boldog páros, ezekről olvashatsz a mai lapszemlében.

Egy friss kapcsolatban még keresik, ízlelgetik, tapasztalják egymást. Ebben a fázisban tart Krausz Gábor és Mikes Anna is, de úgy tűnik, hogy egy kicsit megspékelik mindezt.

Krausz Gábor és Mikes Anna
Kép forrása: TV2

Krausz Gábor és Mikes Anna kalandja

A Blikk arról ír, hogy nagy valószínűséggel a sztárséf és a csinos táncos egy párként tagjai lesz a következő Ázsia Expressznek.

Egy műsornak, a Dancing with the Starsnak köszönhetik azt, hogy ennyire közelről összetalálkoztak és most lehetséges, hogy egy újabb kaland veszi kezdetét. Aki ismeri az Ázsia Expressz műsorát, az jól tudja, hogy komoly és kemény megpróbáltatásokat kell túlélnie a pároknak és nemcsak fizikailag, de lelkileg is, amely a párkapcsolatra is hatással lehet: vagy megerősíti, vagy meggyengíti azt.

Peter Srámek
Kép forrása: RTL

A fiatal és nem mellesleg szingli énekesért, Peter Srámekért odáig vannak a hölgyek. Nemcsak a hangját, előadását szeretik.

Peter Srámek a nők bálványa

Sok helyen megfordul, sok helyre elhívják és fellépéseivel elragadtatja a közönséget. A mindig jól öltözött énekes el is éri a célját, sok női szívet megdobogtat. Már ahhoz is hozzászokott, hogy általában nők gyűrűjében találja magát. A Storynak azonban ennél többet is elárult:

Nagyon jólesik, hogy ilyen sokan szeretnek. Az külön öröm számomra, hogy a hölgyek 18-tól 100 éves korig megfordulnak a koncertjeimen. Még mindig meglepődöm, ha arra gondolok, hogy mi minden történt az elmúlt évek során – folytatja. – Idősebb hölgyektől is kaptam olyan kéréseket, ajánlatokat, amikre egyáltalán nem számítottam. Sőt volt olyan, hogy nem éneklésre kértek. Annyit elárulhatok, igazán arcpirító, 18-as karikás kérések is érkeztek. De ez a szakma ilyen. Azt muszáj hozzátennem, hogy a rajongóim nagy része leginkább a zenémre kíváncsi, ám úgy érzem, lesz mit mesélnem az unokáimnak, ha majd a fiatalkoromról kérdeznek.

Az énekes számára fontos a jó megjelenés saját maga miatt is, de így szeretné a közönségét is megtisztelni. Ez a gondos odafigyelés pedig csak emeli a fényét a színpadon. Nem csoda, ha ennyire felfigyelnek rá a nők.

A külső meghatározó számomra, szerintem egy előadónál a megjelenés, a színpadi kisugárzás igenis része a teljesítménynek. Tudom, hogy egy szépen felöltöztetett srác önmagában kevés lenne a színpadon, a hang az első, de be kell valljam, nekem is jobban kell figyelnem a külsőmre, mint azt az elmúlt egy-két évben tettem.

Tóth Vera
Kép forrása: RTL

Már-már majdnem hozzászoktunk, hogy a sajtó Tóth Gabi és Krausz Gábor válásától volt hangos, míg Gabi nővére, Vera idillikus életét jóval csendesebben élheti.

Tóth Vera boldogságának titka

Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán még csak nemrég házasodtak össze egy hosszabb kapcsolat után és a Blikkben arról is olvashatunk, hogy mi a szuper kapcsolatuk titka.

Az énekesnő elárulta, hogy férje igazán keresi a kegyeit, elkényezteti és sokat utaznak együtt. A sok közös kaland, az emlékek pedig izgalmassá, széppé teszik szerelmüket, amelyek mindig szinten tudják tartani a szerelem lángjait.

A pár szeret élni és élményeket gyűjteni, ezért meg is ragadnak minden alkalmat, ami valamilyen újra csábítja őket. Az énekesnő és a séf ki is használ minden időt, hogy tartalmasan tudjanak együtt lenni, hiszen az az életmód, amelyet ők élnek, sok esetben napokra vagy akár hetekre is elszakíthatja őket egymástól.

Nyitókép forrása: TV2