Barion Pixel Nincs kétség, tényleg egy pár lett Mikes Anna és Krausz Gábor – Coloré

Nincs kétség, tényleg egy pár lett Mikes Anna és Krausz Gábor

2024. 01. 05.

Nincs mit találgatni. Elég egyértelmű jelzést tett Krausz Gábor, hogy milyen kapcsolatban van Mikes Annával.

Az ország egyként hördült fel, amikor a Tóth Gabi és Krausz Gábor megingathatatlannak tűnő házasságát mégis felbontani kívánták. Azóta már mindenki hozzászokott a gondolathoz, hogy az énekenő más oldalán találta meg a boldogságot és sokan azon drukkoltak, hogy Krausz Gábor is bejelentse ezt. Nos, most úgy tűnik, a sztárséfet is eltalálta Ámor-nyila.

Krausz Gabor
Kép forrása: TV2

Megvan a jel, amire nagyon sokan vártak

Krausz Gábor Instáján feltűnt egy olyan 24 órán át elérhető történet, amely eloszlatja a kételyeket, hogy együtt van-e a páros.

A „Volt két idegen, aki hirtelen…” és a szívecske megkoronázza az eddig csak találgatásokat. Igen, ez a Szépség és a Szörnyeteg egyik betétdalából származó sor, de kétség kívül igaz a séfre és a táncosnőre is.

Sőt, a közösen elfogyasztott étel felett ülve is csak arra tudunk gondolni, hogy egy randevú pillanataiba engedett bepillantást Krausz Gábor.

A tánc hozta össze Krausz Gábort és Mikes Annát?!

Már a Dancing With the Stars táncos műsorban is látható volt a felek közötti rendkívüli kémia. Az egy dolog, hogy nagyon jó párost alkotott a csinos táncosnő és a séf a tánctéren, de ahhoz, hogy a tüzet a zsűri is érezze, kellett az egymást felcsigázó szenvedély.

A zsűri megkapta, amire vágyott, de a rajongók sokáig vártak olyan fontos jelekre, amelyek azt mutatják, hogy a táncparketten kívül is egymásra találtak.

Nyitókép forrása: TV2