Barion Pixel Krausz Gábor Mikes Annát akarja, Rácz Jenő és Istenes Bence többet nem beszélnek egymással, Dobos Evelin 5 perc alatt sztár lett Nádai Anikó fiánál – Lapszemle – Coloré

Krausz Gábor Mikes Annát akarja, Rácz Jenő és Istenes Bence többet nem beszélnek egymással, Dobos Evelin 5 perc alatt sztár lett Nádai Anikó fiánál – Lapszemle

2023. 11. 30.

Az élet produkálhat különleges helyzeteket és a megannyi kellemes élmény mellett tartogat nehézségeket is. Mindezek a sztárok életében is megtörténhetnek. Friss híreket hoztunk.

Krausz Gábor megjárta a maga kis hullámvasútjával a mélységet, de úgy tűnik, hogy a Dancing With The Stars és Mikes Anna erősen húzzák felfelé. A sztárséf nemrégiben megdöbbentő kijelentést is tett a pozitív változásokat illetően.

„Nekem Annára volt szükségem” – szögezte le Gábor. A sok próba sikeresen tereli el a sztárséf figyelmét és táncpartnerével annyira összhangban vannak, amely a zsűri előtt is megmutatkozik. – olvasható az Nők Lapjában.

Sztár
Nagy az összhang Krausz Gábor és Mikes Anna között / Kép forrása: TV2

Örök harag?

Múlt vasárnap zajlott le Istenes Bence és Rácz Jenő elődöntős mérkőzése a Sztárboxban. A bírák egyhangú pontozással a séfet hozták ki győztesként. Már a meccs előtt ment az adok-kapok; Bencét rasszista posztja miatt támadták Jenő rajongói, még a műsorvezető szerint a sztárséf a ringben sportszerűtlenül viselkedett; folyamatosan káromkodott. Az RTL Klub oldalán található Istenes Bence interjú alapján úgy tűnik, sose lesz béke.

Jenővel beszéltetek a meccs után?

Nem, nem beszéltünk.

És fogtok?

Nem hiszem.” – olvasható az interjúban.

Sztár
Még a közös játék is jól megy Nádai Anikónak és Dobos Evelinnek / Kép forrása: RTL

Egy boldog sztár mozaikcsalád

Egy házasságnak vagy kapcsolatnak nem kell véget érni sárdobálással: erre csodás példa Nádai Anikó és exe, Kovács Dániel Richárd meg tudták ugrani ezt a nehéz feladatot. A műsorvezetőnő hosszú ideje már Hajmásy Péterrel él boldogságban, míg exe Dobos Evelin színésznővel alkot egy párt. Így alakult ki egy különös, de jól működő mozaikcsalád, hiszen Dánielnek és Anikónak van egy 8 éves közös gyermeke, Patrik.

„Szerencsére nem hagytak cserben a megérzéseim, és öt perc után úgy beszélgettünk, játszottunk, mintha mindig is ismertük volna egymást” – tudhatjuk meg Story magazinból, amit a Blikk szemlézett.

Nyitókép forrása: RTL