Barion Pixel 2023 nem a sztárpárok éve: fél évig sem tartott Lukas Gage házassága – Coloré

2023 nem a sztárpárok éve: fél évig sem tartott Lukas Gage házassága

2023. 11. 14.

A YOU és a Fehér Lótusz sztárja, Lukas Gage hatalmas szerelembe esett a világsztárok hajáért gondoskodó Chris Appletonnal, de már válnak is.

Lukas Gage számos sorozatban játszott mostanában és sosem titkolta, hogy nem igazán szereti magát skatulyába zárni, legyen szó szerepekről vagy magánéletről. A legbizarrabb karaktert is bevállalta a YOU előző évadában, komoly szexjelenetei voltak a Fehér Lótusz első évadában és az Eufóriában is nagyot alakított.

Lukas Gage bő egy éve esett szerelembe Chris Appletonnal, aki a hollywoodi fodrászok legfelkapottabbja manapság, olyan nők dolgoznak vele, mint Kim Kardashian, Kate Moss és Cara Delevingne.

Lukas Gage
Forrás: Theo Wargo/Getty Images

A 40 éves fodrász idén februárban leplezte le, hogy együtt vannak a 28 éves színésszel, ekkor tettek közös nyilatkozatot, de kapcsolatuk már nyilván korábban elkezdődött.

Fél éve össze is házasodtak, igazán szexi és szimpatikus párt alkottak, az esküvőjük pedig bekerült a Kardashians showba is. Talán ez is volt a gond, túl mesterkélt volt az egész? November 13-án ugyanis Chris beadta a válókeresetet, a klasszikus kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Az iratokból kiderül, hogy kötöttek házassági szerződést, így rövid procedúrára számíthatnak.

Lukas Gage
Forrás: Charley Gallay/Getty Images

Eddig sem Chris Appleton, sem Lukas Gage nem nyilatkozott vagy posztolt a szakításról. Utoljára a múlt hónap elején látták őket együtt, amikor Chris lányával vacsoráztak.

Sajnos ez a 2023-as év tényleg borzalmas a sztárpárokat illetően, hihetetlen szilárdnak hitt kapcsolatok és házasságok bomlottak fel. Gondoljunk csak Ricky Martinra, aki 6 év után vált el, Meryl Streep-re, aki 39 együtt töltött év után vetett véget az együttélésnek Don Gummerrel, vagy Hugh Jackmanre, aki 27 év házasság után adta be a keresetet.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Rodin Eckenroth/Getty Images