Barion Pixel Peter Srámek újra szerelmes – Nem akárki rabolta el a szívét – Coloré

Peter Srámek újra szerelmes – Nem akárki rabolta el a szívét

2024. 01. 24.

Peter Srámek új szenvedélyt talált, mégpedig a lovaglást! Bár nem rajong a sportokért, az állatokat imádja, így megtalálta számára az ideális tevékenységet, ami nemcsak szellemileg, hanem fizikailag is feltölti!

Peter Srámek az utóbbi pár évben felhagyott a mozgással, és ez meg is látszott rajta, mert felszaladt rá néhány kiló. Most egy testsúlycsökkentő innovátor segítségével nem kevesebb, mint tíz kilótól sikerült megszabadulnia, ami új lendületet adott neki!

Peter Srámek és a lovaglás

A Király című sorozat dalainak énekese gyerekkora óta szereti az állatokat, különös tekintettel a lovakra. Ezek a tekintélyparancsoló lények mindig is lenyűgözték Petert, és volt is lehetősége arra, hogy csodálja őket az egyik barátja lovardájában. A fellépések miatt viszont egyre kevesebb ideje volt kijárni, így a kilók lassanként kúsztak fel rá. Mivel színpadi emberként fontos, hogy legyen állóképessége és teherbírása, sokat számított a plusz tíz kiló, hiszen megérezte a színpadon a terhet.

Peter Srámek lova hálás, amiért az énekes megszabadult tíz kilótól
Peter Srámek lova hálás, amiért az énekes megszabadult tíz kilótól

Családi példából tudom, hogy az elhízás milyen gondokat okoz. A nagymamám cukorbeteg volt, kezelni kellett. Az apukám ezzel szemben szerencsés alkat, hatvan felett is bármit ehet, nem hízik. Huszonötéves koromig úgy tűnt, hogy az ő szerencsés genetikáját örököltem, de pár éve észrevettem, hogy már egy joghurtot se tudtam megenni büntetlenül, kis túlzással minden azonnal látszani kezdett rajtam.

Mint az énekes elmondta, a fogyás nem indult meg egyszerűen, különösen azért, mert a sok utazás és fellépés alatt nehéz volt odafigyelni arra, hogy mit egyen. Sokszor éjszaka egy benzinkúti hot dog csillapította az éhségét, aminek az lett az eredménye, hogy a rajongók jelezték, hogy elszaladtak vele a kilók. Egy gyógynövényen alapuló tablettának köszönhetően a szervezete nem raktározza el a szükségtelen anyagokat, és az egyik legnagyobb előnye, hogy a diétával járó ingerlékenység nem jelenik meg a kúra során. A Fülöp-szigeteken termő banabafa az egyik gyógynevény, amit a kapszula tartalmaz, és a helyi gyógyítók azt mondják, hogy segítségével csak a zsírok fele hasznosul, a többi távozik a szervezetből.

Peter Srámek ma már sokkal kisebb adagokkal is jóllakik, és a lovak is hálásak a mínusz tíz kilóért, amit immáron nem kell cipelniük.