Barion Pixel Tóth Veráék Rómában, 3 évet várt a kisfára Szabó Erika, így edz Erős Antónia – Lapszemle – Coloré

Tóth Veráék Rómában, 3 évet várt a kisfára Szabó Erika, így edz Erős Antónia – Lapszemle

2024. 02. 27.

Tóth Veráék második nászútra mentek, Szabó Erika élvezi az anyaságot, Erős Antónia pedig megosztotta, hogy minek köszönheti tökéletes alakját.

Tóth Vera nászúton

Az aranytorkú énekesnő 2023. nyarán mondta ki a boldogító igent férjének, és bár azóta elutaztak már közösen, úgy döntöttek, hogy tél végén is elmennek néhány nap szabadságra – írja a Bors. Nemrégiben Izland volt az úticél, most pedig a festői Róma, ahol bizonyosan nemcsak a látványt élvezik, hanem az utánozhatatlan olasz ízeket is.

Az énekesnő az Instagramjára tett fel képet a Colosseum előtt állva, ami itt tekinthető meg.

Szabó Erika babázik

A Barátok közt egykori Tildája három év próbálkozás után lett édesanyja. A Bors idézte a színésznő Palik Lászlóék, Ilyen az élet című műsorában elhangzottakat, ahol a bájos színésznő négyhónapos kisfiáról mesélt. Mint mondta:

Tizenkét hétig azt éreztem, hogy még nem tudom elhinni, hogy tényleg anyuka leszek. Most lesz pár nap múlva négyhónapos. Szerencsések vagyunk, mert egy végtelenül békés kis ember érkezett a családunkba. (…) Nagyon kiegyensúlyozott napokat élek otthon, amikor színházban dolgoztam sem aludtam ennyit.

Mint Erika elmondta, kisfia tökéletesen időzített, mert októberben született, így nem évad közben kellett kiszállnia a színházból. A tervek szerint egy évet lesz otthon a kicsivel, és a következő évadban visszaveszi a szerepeit.

Erős Antónia edzéstippjei

A csodaszép híradós arra esküszik, hogy nem kell mindenáron edzőterembe járni ahhoz, hogy az ember fitt maradjon.

Mint a Blikknek elmondta, nagy segítség a kutya, akivel nagyokat lehet sétálni, és esetükben ez a séta tempós, ugyanis olasz agaruk, Max igényli a gyors haladást. Nemcsak kutyájával edz azonban Erős Antónia, hanem egyedül is. A négylakásos társasházban, ahol élnek, kihasználja a lépcső adta lehetőségeket, és fel-le megy rajtuk, mintegy 15-20 percen keresztül. Ezután a garázsba vezeti az útja, ahol súlyzós edzést végez, majd kitöréseket, és végül hasizomgyakorlatokat.

Erős Antónia otthon is éppúgy edz, mintha edzőteremben lenne / Kép forrása: RTL
Erős Antónia otthon is éppúgy edz, mintha edzőteremben lenne / Kép forrása: RTL

Mint mondta, a koronavírus alatt alakította ki ezt az edzéstervet, és olyannyira hatékonynak bizonyult, hogy nem tervez visszamenni az edzőterembe.

Nyitókép forrása: Tv2