Barion Pixel Kiefer Sutherland szerint, ha 20 évesen nem vált volna apává, talán már nem is élne – Coloré

Kiefer Sutherland szerint, ha 20 évesen nem vált volna apává, talán már nem is élne

2023. 03. 16.

Az 56 éves Kiefer Sutherlandet a családalapítás terelte helyes mederbe karrierje kezdetén, és ezért nagyon hálás lányának.

Kiefer Sutherland korai hollywoodi napjairól elmélkedett a Radio Times-nak adott interjúja során, és elárulta, hogy az apaság mentette meg őt azoktól a döntésektől, amelyek nagyon károsak lehettek volna számára. Ehhez kapcsolódóan megemlékezett barátjáról és pályatársáról is, aki nem volt olyen szerencsés, mint ő.

Kiefer Sutherland
Forrás: Northfoto

A világhírű 24 sorozat, az Egyenesen át és sok más film sztárja azt nyilatkozta, hogy az 1980-as években, amikor karrierje hirtelen elért egy csúcsot, szünetet tartani volt a legokosabb döntés, mert elszállt vele a ló.

Kiefer Sutherland 20 évesen, 1986-ban vált közismertté Ace Merrill karakterével az Állj mellém! című filmben, amiben River Phoenix volt az egyik kollégája, továbbá ezzel indult Jerry O’Connell és John Cusack karrierje is. River 1993-ban tragikusan meghalt drogtúladagolásban, mindössze 23 évesen.

Kiefer Sutherland
Forrás: Northfoto

Joaquin Phoenix testvérének szívszorító haláláról és a többi hollywoodi nagyságról beszélve, akikhez Keifer az évek során közel állt, ezt mondta:

Az évek során elvesztettem pár barátomat, és nem hiszem, hogy bárkinek, aki elveszített valakit így, nem fordul meg a fejében, hogy hú, ha kicsit másként történik, akár lehettem volna a helyében én is. River annyira ígéretes és olyan kedves volt… állandóan erre gondolok… Van egy nagyon veszélyes, meggondolatlan dolog, ami a fiatalsághoz kapcsolódik. És ha az élet megtapasztalásának a határát feszegeted, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy hibázol – és ezek a hibák halálosak is lehetnek.

– utalt a kábítószerekre a színész.

Kiefer Sutherland szerint, hogy ha 20 évesen nem lesz apa, talán már nem is élne, illetve elismerte, hogy voltak olyan időszakok az életben, amikor rossz dolgokat csinált, és ilyenkor mindig Phoenix jutott eszébe. Sutherland ellen az évek során négyszer emeltek vádat ittas vezetés miatt, 2007-ben 48 nap börtönbüntetésre ítélték, miután megbukott a józansági vizsgálaton.

A sztár lánya, Sarah 1988-ban született. Kiefer Sutherland szerint, hogy ha 20 évesen nem vált volna apává, talán már nem is élne. A gyermeke sok esetben az a nyomós érv volt, ami miatt végül bizonyos határokat nem lépett túl, és bizonyos anyagokat nem fogyasztott el. Sarah Sutherland apja nyomdokaiba lépett és maga is színésznő lett.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto