Barion Pixel Kevin Costner fellebbezett – Sokallja a 1,5 millió dollárt, amit felesége kapott válásuk után – Coloré

Kevin Costner fellebbezett – Sokallja a 1,5 millió dollárt, amit felesége kapott válásuk után

2023. 08. 15.

Kevin Costner – mára – volt felesége nagyon megnehezíti a színész életét, ugyanis minden eszközzel próbál kisajtolni pénzt a színészből – sikerrel.

Kevin Costner szerint exe a legrosszabb módon játszadozik, ugyanis a nő a házassági szerződés értelmében 1,5 millió dollárt követelt a színésztől.

A 68 éves színész ügyvédei arra kérték a bíróságot, hogy kötelezze a feleségét, Christine-t arra, hogy válaszoljon pár kérdésre, amelyeket Costnerék a házassági szerződésükkel kapcsolatban tettek fel neki.

Az ügyvédek azt állítják, hogy a 49 éves Christine az egész feltárási folyamat során kitért a kérdések megválaszolása alól – beleértve azt is, hogy megértette-e a megállapodást, mielőtt aláírta volna – miközben mindkét jogi csapat a novemberi tárgyalásra készül, amelynek célja a házassági szerződés érvényességének megállapítása.

A házassági szerződés feltételei szerint Christine 1,5 millió dollárt kapott, amit a megállapodás megtámadásával elveszíthet.

Kevin Costner és a 1,5 millió dollár

A színész felesége nem hajlandó válaszolni a feltett kérdésekre, és a dokumentumok szerint olyan kifogásokkal él, hogy nem érti az olyan szavakat, mint a ,,tárgyalás” vagy a ,,megértette”. Mint mondta, nincs tisztában az általános jogi kifejezésekkel, ezért azt sem hajlandó elismerni, hogy megértette a házasság előtti megállapodásokat.

A sztár felesége májusban nyújtotta be a válókeresetet / Kép forrása: Albert-L. Ortega / Getty Images
A sztár felesége májusban nyújtotta be a válókeresetet / Kép forrása: Albert-L. Ortega / Getty Images

A színész ügyvédei szerint ez a lehető legcsúnyább taktika, amit Christine használhat – bizonyára saját ügyvédje tanácsára.

Costner a már általa kifizetett 1,5 millió dolláron kívül mintegy 14,000 dollárnyi jogi költséget is követel, amely azért merült fel, mert a jogi csapata megpróbált válaszokat kicsikarni Christine-től. Az őt képviselő ügyvédek azt mondják, hogy nem a színész dolga lett volna fizetni a beadványt és az ezzel járó költségeket, ugyanis mindez a feleség játszadozásai miatt merült fel extra költségként.

Az Oscar-díjas színész ügyvédi csapata azzal is vádolta Christine-t – aki nemrég költözött ki a Santa Barbara-i házból, ahol Kevinnel és három gyermekükkel, a 16 éves Caydennel, a 14 éves Hayes-szel, valamint a 13 éves Grace lányukkal éltek –, hogy időhúzó taktikát alkalmaz, és a színész oldalát hozza hátrányos helyzetbe.

A két részre osztott tárgyalás november 27-én kezdődik, ezért Christine-nek és ügyvédjeinek augusztus végéig elő kell állnia valamivel.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images