Barion Pixel Kevin Costner egy vagyont fizethet az exfeleségének – Coloré

Kevin Costner egy vagyont fizethet az exfeleségének

2023. 07. 12.

A bíróság elrendelte, hogy Kevin Costner 129 000 dolláros gyermektartást fizessen Christine Baumgartnernek, az egykori feleségének a szakítás után.

Kevin Costner óriási gyerektartást fizethet

Folytatódik Kevin Costner és Christine Baumgartner válási drámája, most a gyerektartás a téma. Kevesebb mint egy hete, hogy Baumgartner kritizálta a Kevin Costnert, amiért csak havi 52 000 dollárt (kicsit kevesebb mint 18 millió forint) ajánlott fel neki, a bíró arra kötelezte Costnert, hogy fizessen neki havi 129 755 dollár (44,5 millió forint) gyerektartást, a TMZ  által július 11-én megszerzett jogi dokumentumok alapján. A döntés még nem végleges, a következő hónapokban lesz a tényleges tárgyalás, de viszonylag kevés az esélye, hogy megváltoztatnák.

Ez az összeg valamivel több mint a fele annak, amit Baumgartner eredetileg követelt. Ami összesen 248 ezer dollár volt, a színész könyvelője szerint több mint 100 ezer dollárt ebből kozmetikai eljárásokra akart költeni.

kevin costner
Kép forrása: David Livingston / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images

A dokumentumok szerint mindketten a gyerekeik egészségügyi költségeinek 50 százalékát, valamint az iskolán kívüli tevékenységeket és a magániskolai tandíjat is magukra vállalják. Costnert arra is kötelezik, hogy fizessen az exének 200 ezer dollárt ügyvédi költségekre és további 100 ezer dollárt törvényszéki költségekre.

Christine Baumgartner szerint Costner nem akar megfelelő életet biztosítani a gyerekeinek

Christine Baumgartner korábban nem megfelelőnek minősítette az összeget, amit korábbi férje, Kevin Costner ajánlott. Sőt, állítólag azt állította, hogy az exe elvárja, hogy a gyerekeik jóval a színész anyagi lehetőségei alatti színvonalon éljenek, amikor vele vannak. Ezt tovább tetézte azzal, hogy azt állította, hogy Costner csak a saját szükségleteire 240 ezer dollárt költ havonta, majdnem annyit, amennyit ő kért a gyerekeik eltartására.

A pár 2004-ben házasodott össze, és három közös gyerekük született: Cayden, aki 15 éves, Hayes, aki 14 éves és Grace, aki 13 éves.

kevin costner
Kép forrása: Jeff Kravitz / Contributor / FilmMagic, Inc / Getty Images

A gyerektartásért folytatott harcuk alig néhány héttel azután kezdődött, hogy Baumgartner május 1-jén beadta a kérvényt a házasságuk felbontására. Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, közel 20 év házasság után mentek szét.

Forrás: TMZ, Hollywood Life

Borítókép forrása: Arturo Holmes / Staff / FilmMagic / Getty Images