Barion Pixel Kelly Osbourne még októberben szülhette első gyermekét a Slipknot-os Sid Wilsontól. Ez lett a bébi neve – Coloré

Kelly Osbourne még októberben szülhette első gyermekét a Slipknot-os Sid Wilsontól. Ez lett a bébi neve

2023. 01. 07.

A 38 éves énekesnő, Kelly Osbourne, aki Ozzy Osbourne lánya, még 2022 májusában erősítette meg, hogy első gyermekével várandós.

Kelly Osbourne leginkább szüleinek köszönheti, hogy híressé vált, hiszen édesapja a punk-rocker Ozzy, anyukája pedig Sharon Osbourne, illetve családi reality-jük is volt, ami évekig szórakoztatta a nagyérdeműt. Kelly – köszönhetően a művészcsalád hátterének – sok mindenben kipróbálhatta magát, jelent meg dala, ruhákat tervez, szerepelt filmekben és modellkedett is, de leginkább akárcsak szülei, ő is életművész.

A szabados családi élet és a korán jött hírnév miatt Kelly is bele csúszott a drog-alkohol problémákba, sőt anyagilag is padlóra tette magát, de mikorra a babája megszületett, már 1 éves józanságát is ünnepelhette.

Kelly Osbourne
Forrás: Northfoto

Ha 365 nappal ezelőtt azt mondtad volna nekem, hogy józan leszek, boldog, és hamarosan anya, a szemedbe nevettem volna. Az élet igazán csodálatos veled, ha elvégzed azt a feladatot, amit rád szabott. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott ezen az úton.

– írta Osbourne az Instagramon.

Kelly Osbourne még májusban árulta el, hogy szerelmével gyermeket várnak, miután apja annyira boldog volt, hogy úton-útfélen elkotyogta, nagypapa lesz, sőt azt is, hogy kisfiúval várandós a lánya. A Grammy-díjas nagypapa azt is mondta egy interjúban, hogy az első dolog, amit leendő unokájának vesz majd, az egy mikrofon lesz.

Kelly Osbourne
Forrás: Northfoto

Kelly Osbourne párja Sid Wilson, a Slipknot heavy-metal banda tagja. A kisfiú tőle kapta keresztnevét, így lett Sidney Wilson. Ezt a nagymama, Sharon Osbourne hozta nyilvánosságra, aki azt is elárulta, hogy a lánya csodás és gondoskodó anya, ő pedig néha vigyázhat az unokájára.

Bár a közösségi médiában csak most adták hírül, a kisfiú feltehetőleg már október-november táján megszületett.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto