Barion Pixel Katy Perry és Orlando Bloom beleöregedtek a szülői teendőkbe – Coloré

Katy Perry és Orlando Bloom beleöregedtek a szülői teendőkbe

2021. 06. 18.

Katy Perry és Orlando Bloom egy teljesen új oldaláról mutatta meg magát.

A két sztár nem hiába Hollywood egyik legkedveltebb párja, hiszen mindig szeretnek őszinte és humoros pillanatokat megosztani az életükből.

Los Angeles Premiere Of Amazon's 'carnival Row'
Forrás: northfoto.com

Ez tegnap sem volt másként, ugyanis az énekesnő egy igencsak meglepő fotót tett közszemlére, amelyen ő és a férje látható, méghozzá nyúzottan, ráncosan és ősz hajszálakkal. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a babázásba öregedtek így bele, azt megnyugtatjuk, ugyanis mindketten nagyszerűen néznek ki még mindig, ugyanakkor egy nagyon fontos ügy miatt hagyták magukat 35 évvel öregebbre maszkírozni, amelyet természetesen nemcsak megörökítettek, hanem meg is osztottak az Instagram népével.

Velencei romantikázásuk után pár nappal a sztárpár a For the People Act törvénytervezet kapcsán akarta felhívni az emberek figyelmét, hogy mennyire fontos szavazni. Egy különleges videóra kérték fel őket, amely 2055-ben játszódik, amikor az emberek már nem tudnak szabadon szavazni. Így a felvétel egyfajta üzenet akar lenni a jövőből.

A For the People Act, ugyanis attól tart, hogy ez valóban bekövetkezhet, ezért sztárokat hívott segítségül, akik amellett kampányolnak, hogy mindenki hallassa a hangját.

Forrás: dailymail.com