Barion Pixel Kate Winslet színésszé cseperedett lánya nem kér az anyja segítségéből – Coloré

Kate Winslet színésszé cseperedett lánya nem kér az anyja segítségéből

2022. 12. 07.

A Titanic sztárja, Kate Winslet gyermekével, a 22 éves Mia Threapletonnal dolgozott együtt az I Am című sorozatban.

Kate Winslet és lánya, Mia Threapleton együtt jelenik meg a képernyőn a Channel 4 hamarosan megjelenő I Am… Ruth című antológiasorozatában, amit Dominic Savage alkotott. A sorozat 3. évadában a 47 éves Winslet alakítja Ruthot, egy anyát, aki aggódik lánya, Freya túlzott közösségi média jelenléte miatt.

A színésznő korábban maga is beszélt arról, milyen veszélyesnek tartja a közösségi platformokat és azok hatását a fiatal generációkra. Úgy véli, azok egyenes következményei az önértékelési problémák és a tinédzserkori bullying, önbántalmazás is, ezért lehet, hogy Miának a mai napig nincs közösségi oldala.

Hagyd, hogy a gyerekeid fára másszanak. Vedd ki a készüléket a kezükből! Játsszatok Monopolyt! Bemész egy kávézóba, és a felnőttek az asztal egyik végén, a gyerekek pedig a másik végén ülnek, az okoseszközökön lógnak, nem néznek fel, nem beszélgetnek egymással. Borzalmas.

– mondta a Holiday sztárja egy interjúban.

Kate Winslet
Forrás: Northfoto

Az I Am… Ruth nem az első alkalom, hogy az Oscar-díjas sztár lányával együtt szerepel. 2014-ben Mia Threapleton is feltűnt az A virág románca című drámában édesanyja oldalán.

Kettejük kapcsolata nagyon kiegyensúlyozott, Mia pedig boldogan lépett anyja nyomdokaiba ami a karrierválasztás illeti, de nem azért, mert az színésznek szánta volna őt. Sőt, manapság sem kér igazán édesanyja tanácsaiból, de Kate Winslet szerint nincs is rá szüksége, mert zsigerileg tehetséges.

Kate Winslet
Forrás: Northfoto

Annyira le voltam nyűgözve tőle, egyáltalán nem volt szüksége a segítségemre. Néha meg tudtam mutatni neki egy-egy technikai trükköt itt-ott. Csak olyan apróságokat, mint például a szem vonalának megváltoztatása, a mimika hatása egy jelenetben. Ilyen apróságok, amikre senki sem tanít meg egyébként. És értékelte ezt a gesztust. Az is szerencsés, hogy olyan jól ismerjük egymást, így sokkal könnyebben reagáltunk a szerepben is a másik rezdüléseire.

– áradozott Winslet a közös munkáról.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto