Barion Pixel Katalin a királynéi szerepére készül? Itt a bizonyíték, hogy igen – Coloré

Katalin a királynéi szerepére készül? Itt a bizonyíték, hogy igen

2021. 04. 27.

Katalin hercegné már készül a királynéi szerepére.

Bár az öröklési sorrend szerint Károly lesz a következő uralkodó, Vilmos és Katalin már most elkezdte a felkészülést arra az eshetőségre, ha Károly egészségi állapota miatt előbb kéne átvenniük a hivatalos ügyek intézését.

The Funeral Of Prince Philip Is Taking Place At St George's Chapel In Windsor Castle
Forrás: northfoto.com

Ezt több királyi szakértő is biztosra veszi, méghozzá a Katalin körüli változásokból és apró jelekből, amit látni vélnek.

  1. A hercegné divathoz való hozzáállása elképesztően sokat változott az elmúlt években. Kifinomultabb, stílusosabb és letisztultabb lett. Sőt, mi több a királynő véleményére is nagyon sokat ad, aki rávette a kalap viselésére és a térd alatti szoknyák hordására.
  2. Egyre több időt tölt a királynő társaságában, aki a hírek szerint elkezdte felkészíteni arra, hogy mi lesz a teendője a király feleségeként. Közös teadélutánjaik során a monarchia és a család életének kérdése is központi téma.
  3. Rebecca Long királyi szakértő úgy véli, nem hiába kap egyre nagyobb felelősséggel járó teendőket a hercegné, ugyanis ezekkel akarják felkészíteni a rá váró komolyabb feladatokra. Királynéként jóval több jótékonysági és társadalmi eseményen kell részt vennie.
  4. Katalin óriási megtiszteltetésben részesült azzal, hogy II. Erzsébet kinevezte a Királyi Fotótársaság patrónusává. Ezzel egyúttal bizalmat szavazott neki és a munkájának egyaránt, amit a királynő igen nagyra becsült az elmúlt években tanúsított alázata és kitartása miatt.