Kaia Gerber luxustáskát reklámoz és Ricky Martinnal forgat

2022. 08. 25.

Elég sűrű az ősz Kaia Gerbernél, ugyanis egyre nehezebb összeegyeztetnie a divat munkáit a színészettel.

Kaia Gerber csodálatos géneket és tehetséget örökölt, szépsége visszatükrözi a szupermodell édesanyja vonásait. Cindy Crawford és Randy Gerber 20 éves lánya már most olyan karriert tudhat maga mögött, amiről legtöbben egész életükben csak álmodhatnak.

00573873 000072
Forrás: Northfoto

Kaia Gerber modellként kezdett, akárcsak egykor anyukája, azonban hamar fény derült rá, hogy vonzza a színészet és még vénája is van hozzá. Kaia szerepelt Ryan Murphy sikersorozatában, az American Horror Story antológiában és annak spinoffjában, az AHStories-ban is. Főszerepet játszik a The Palisades című új rövidfilmben is, amelyet a múlt héten mutattak be az LA Shorts Nemzetközi Filmfesztiválon. És egy igazán különleges komédia sorozatban is feltűnik majd, ez az Apple TV Mrs American Pie című miniszériája.

Kaia Gerber
Forrás: Northfoto

A 10 részes sorozatnak semmi köze az Amerikai Pite filmekhez, Juliet McDaniel Mr. és Mrs. American Pie című regényén alapul. A történet szerint egy nő azon dolgozik, hogy elnyerje helyét a Palm Beach -i felsőbbrendű társaságban, miközben megtanulja és megtapasztalja, mit kell tennie és mit nem szabad, hogy mindezt elérje.

A főszereplők közt ott van Kristen Wiig, Ricky Martin, Laura Dern és Carol Burnett. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozhatott Kaia Gerber is.

Ám a forgatásokat egyre nehezebb össze egyeztetnie a divat fókuszú munkáival, számos márka kéri fel, hogy az ő arca vagy modellje legyen. Most épp a Celine luxusmárka téli kollekciójának impozáns darabjait fotózták vele. A francia konfekció- és bőr luxuscikk márkát 1945-ben alapította Céline Vipiana és férje, Richard. A Kaia által fémjelzett 2022-es téli kollekció augusztus végétől elérhető a márka rajongói számára.

Ez is érdekelhet:

Igaz a hír! Kaia Gerber és Vanessa Hudgens volt barátja egy pár

Cindy Crawford lányát és Austin Butlert sülve-főve együtt látták az elmúlt hetekben, így nem csoda, hogy egyből elindultak a találgatások, mi is van a két fiatal sztár között… Ha szeretnél többet tudni a két híresség kapcsolatáról, olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com