Barion Pixel Julia Roberts 50 pluszosan is tündököl és nemcsak a vásznon – Coloré

Julia Roberts 50 pluszosan is tündököl és nemcsak a vásznon

2023. 11. 30.

Több mint egy hét múlva fog a közönség elé kerülni Julia Roberts új filmje, de ő már a bemutatását ünnepli.

Nemcsak Julia Roberts, de a szettje is tartolt

Londonban tűnt fel Julia Roberts. A Leave the World Behind, Távol a világtól című új brit film bemutatóján, időjárást és korát meghazudtoló módon jelent meg az 56 éves színésznő.

Annak ellenére, hogy odakint dermesztő hideg volt, a Micsoda nő! sztárja púdeszszínű miniszoknyában és ezüsttel díszített, különleges topánkában lépett a rajongók elé a The Curzon Mayfairnél.

Julia Roberts
Az a bizonyos cipő / Kép forrása: Ian West – PA Images / Contributor / Getty Images

A visszafogott, elegáns stílust remekül kiegészítette a színésznő nyakába simuló, gyémántokkal kirakott nyaklánc.
Vele tartott Myha’la Herrold színésztársa és a rendező, Sam Esmail – a Mr. Robot alkotója – is. Ezúttal azonban filmbéli partnereit (Eathan Hawke és Kevin Bacon) nélkülözte.

Julia Roberts
Julia Roberts, Sam Esmail és Myha’la Herrold a The Curzon Mayfairben 2023. november 29-én / Kép forrása: Gareth Cattermole / Staff / Getty Images

Az alkotók és a művük

A film alapját Rumaan Alam azonos című regénye adja. Külön érdekesség, hogy az alkotás ügyvezető producere Barack Obama volt amerikai elnök és felesége, Michelle Obama.

Sam Esmail, a rendező annyit már elárult a filmről:

Valami, ami működik irodalmi közegben, nem biztos, hogy működik a filmes közegben. Nagyon nyitott voltam Rumaan-nal, hogy tényleg szabadságot fogok venni az értelmezésben. Végigfutottam az összes ötletet, ő is benne volt sok mindenben. Szerintem mindketten elértük, amit akartunk, mert a könyve és a film két különálló darab, amelyek egymástól függetlenül működnek.

Vagyis, aki a regény pontos adaptációját várja, az csalódni fog.

A pszichológiai thriller hivatalos brit bemutatója december 8-án lesz. A filmben nemcsak szereplőként jelenik meg a Roberts, hanem társproducerként is.

A színésznő elmondása szerint a filmben olyan karaktert kell játszania, amely nagyon különbözik önmagától.

Nyitókép forrása: Gareth Cattermole / Staff / Getty Images