Barion Pixel Jön a Karib-tenger kalózai reboot! A The Last of Us showrunnere, Craig Mazin indíthatja útjára – Coloré

Jön a Karib-tenger kalózai reboot! A The Last of Us showrunnere, Craig Mazin indíthatja útjára

2023. 09. 10.

A WGA és a SAG-AFTRA sztrájkja miatt felfüggesztett Karib-tenger kalózai úgy néz ki, elindulhat végre a Disney gondozásában.

Sok próbálkozás és projekt indult a Karib-tenger kalózai filmek folytatására, univerzummá kiterjesztésére, ám ilyen-olyan okokból a legtöbb megállt vagy elbukott. A közelmúltban arról beszélt a Disney, hogy egy női vonalra terelték volna a történetet, amelyben Margot Robbie lehetett volna a kalózkapitány, ám ez sem valósult meg.

Karib-tenger kalózai
Forrás: imdb

Robbie maga is részt vett a történet fejlesztésében és szomorúan nyilatkozott róla, hogy végül nem volt vevő a spinoffra az anyacég. Johnny Depp csatlakozásáról is mentek a találgatások, aki nyilatkozataiban elhatárolódott attól, hogy ismét bármilyen Disney-s projektben szerepet vállaljon, de a bennfentesek szerint sohase mondd, hogy soha.

A The Last of Us zombi sorozatot jegyző Craig Mazin lehet az, aki rebootolja a Karib-tenger kalózait, amit a Disney-nél fejlesztett ki. Kezdetben meg volt róla győződve, hogy a stúdió dobja az ötletét, mivel az túl furcsa volt a korábbiakhoz képest.

Bedobtuk, és azt gondoltuk, hogy nincs lehetőségük megvenni, mert túl furcsa. És mégis megtették!

– mesélte Mazin, aki a WGA és a SAG-AFTRA sztrájk előtt dolgozott a forgatókönyvön az eredeti film egyik írójával, Ted Elliottal. A sztrájkok miatt azonban az újraindítás fejlesztése felfüggesztésre került, ám most ismét zöld lámpát kaphat.

Karib-tenger kalózai
Forrás: imdb

Egyelőre nem tudni, miről fog szólni a Mazin féle kalózós film, és hogy miként kapcsolódna a franchise-hoz, de reméljük, hamarosan kiderül.

Forrás: Deadline
Borítókép forrása: imdb