Barion Pixel Jim Carrey vicces videóval ünnepelte 60. születésnapját – Coloré

Jim Carrey vicces videóval ünnepelte 60. születésnapját

2022. 01. 18.

Az Ace Ventura sztárja hétfőn ünnepelte 60. születésnapját, amelynek alkalmából egy humoros videóval köszönte meg a jó kívánságokat.

Jim Carrey a filmtörténelem egyik legnagyobb komikusa, aki rengeteg vígjáték főszereplőjeként nevettette meg a rajongókat és a műfaj szerelmeseit.

"sonic The Hedgehog" To Be Released
Forrás: Northfoto

Bár nem igazán tartozik a közösségi médiát aktívan használó sztárok közé, most még ő is úgy érezte, hogy ha egy misét nem is, de egy vicces videót megér, hogy megemlékezzen a hatodik X-ről, ami valahol minden férfi életében nagy mérföldkőnek számít. A felvételen egy öregembert imitálva szólt a követőihez, akiknek a következőket mondta:

„60 éves vagyok és szexi! Ma este pedig tejszínes kukoricát és hámozott őszibarackot eszem.”

Jim Carrey az 1990-es években lett ismert, méghozzá olyan alkotásoknak köszönhetően, mint az Ace Ventura első és második része, a Dumb és Dumber és persze A kábelbarát, amelyet jó barátja, Ben Stiller rendezett.

A kétszeres Golden Globe-díjjal jutalmazott hollywoodi színész alapvetően a „vígjátékok királya”, ám akciófilmben és thrillerben is kapott főszerepet. Egyik jelentős és igen jó kritikákat kapott szerepe a 23-as szám című alkotásban volt, illetve a Mindörökké Batman elmebeteg főgonoszát, Rebust is zseniálisan keltette életre.

'ace Ventura: When Nature Calls' By Steve Oedekerk, Usa, 1995.
Forrás: Northfoto

Pályafutása során szinkronszínészként is megcsillogtathatta tehetségét, valamint olyan családi produkciókban is láthattunk, mint A Grincs, a Karácsonyi ének vagy a Lemony Snicket – A balszerencse áradása. Carrey-t több híresség is felköszöntötte. Többek között Beyoncé, aki köztudottan nagy rajongója a színész munkásságának.

Forrás: justjared.com