Barion Pixel Csak úgy ragyogott! Beyoncé újra divatba hozta a 60-as évekbeli klasszikus stílust – Coloré

Csak úgy ragyogott! Beyoncé újra divatba hozta a 60-as évekbeli klasszikus stílust

2021. 10. 07.

Beyoncé visszatért, méghozzá egy csoda szép klasszikus fekete ruhában, amelyben minden tekintet rá szegeződött férje, Jay-Z oldalán.

Beyoncé három gyerek után is tökéletes alakkal büszkélkedhet, amit öltözködésével sem szokott elrejteni. Merész stílusa helyett most azonban egy visszafogott estélyit választott a londoni filmfesztiválra.

The Metropolitan Museum Of Art Costume Institute Benefit Gala New York
Forrás: Northfoto

A 40 éves gyönyörű sztár az egyszerű, de nagyszerű elve szerint választott ruhát, amely egy lenyűgöző 60-as éveket megidéző fekete estélyi volt. A selyem és szatén anyagból készült darabhoz kevés kiegészítőt, mindössze egy gyémánt fülbevalót, egy fekete kézitáskát és egy napszemüveget viselt.

A Londonban tartott filmfesztivál talán legszebb hírességeként vonult végig a vörös szőnyegen, hogy elsők között lássa az új James Bondként emlegetett Idir Elba The Harder They Fall című filmjét, amelynek férje volt a producere. Ezért is tartotta fontosnak, hogy ő is megjelenjen a rangos eseményen. Érdekesség, hogy a filmhez készült betétdalt is Jay-Z írta egyik jó barátjával, Kid Cudival.

A sztárokkal teli film – amelyet október 22-én mutatnak be a mozikban – egy igazi western életérzést visszahozó produkció lesz. Olyan hírességek kaptak még szerepet a filmben, mint Regina King, Jonathan Majors, Zazie Beetz és LaKeith Stanfield. Az alkotást egyébként november 3-tól a Netflixen is meg lehet majd nézni.

Forrás: hollywoodlife.com