Barion Pixel Jessica Chastain ingyen játszotta el Donald Trump nővérét az Armageddon Time-ban – Coloré

Jessica Chastain ingyen játszotta el Donald Trump nővérét az Armageddon Time-ban

2022. 06. 27.

Jessica Chastain különös feltételekhez kötötte a szereplését, Maryanne Trumpként a James Gray-féle „Armageddon Time” című filmben.

Jessica Chastain is szerepet kapott az Armageddon Time című alkotásban, amelynek története az író-rendező, James Gray saját gyerekkorán alapul, mégpedig az 1980-as évek elején, amikor is a New York-i Kew-Forest Iskolába járt, akárcsak maga Donald Trump.

Oscars 2022: Press Room
Forrás: Northfoto

Anne Hathaway és Jeremy Strong a film két főszereplője, akik a szülőket alakítják, a legendás Anthony Hopkins pedig a nagypapát. A film premierje a múlt hónapban a Cannes-i Filmfesztiválon volt, ahol Jessica Chastain felbukkanása rendesen meglepte a nagyérdeműt.

Amikor James Gray megkereste Jessicát a szereppel, a színésznő szinte egyből igent mondott. Korábban Cate Blanchett volt a szerepre kinézve, de ő végül visszalépett. Chastain azt mesélte az interjúban, hogy nagyon szereti a valóságon alapuló, személyes történetek megfilmesítését, így nem volt kérdés, hogy igent mond a tehetséges rendezőnek. Ám amikor az anyagiakra terelődött a szó, azt mondta, nem kéri a fizetését, helyette inkább forgassák vissza az összeget a film költségvetésébe. De egy fontos kikötése azért volt…

Armageddon Time című film
Forrás: Northfoto

“Azt kértem, hogy ne legyen nyilvánosan beharangozva, hogy benne vagyok. Ne jelenjek meg a plakáton, előzetesben. Ennek az az oka, hogy ez egy aprócska szerep, ha működik, örülök, de nem akarom, hogy ez adja meg az alapot, ez vonzzon be bárkit is a moziba. Remek lehetőség, de ne ez legyen a film promója, hogy Chastain játssza Trump testvérét. Főleg, ha végül nem működik, és ki kell vágni…”

Az emberek végül nagyon pozitívan reagáltak Jessica Chastain szereplésére, aki nagyon boldog, hogy vállalta.

Ez is érdekelhet:

Jessica Chastain

Egy gyermekkori színházi élmény miatt döntött a színészet mellett, 2004 óta szerepel filmekben, azóta több Golden Globe és Oscar-jelölést tudhat magáénak. Szerepválasztásaiban igen karakán, szereti, ha a megformált nők karakterein keresztül példát statuálhat a fiataloknak. A debütálásra egészen 1998-ig kellett várni, ekkor kapta meg élete első színpadi szerepét: Shakespeare Rómeó és Júliájának női főszerepét bízták rá. Ha szeretnél többet tudni Jessica Chastain karrierjéről, akkor olvasd el a cikkünket!