Horrorisztikus balesete után közel három hónappal ismét lábra állt Jeremy Renner

2023. 03. 27.

A Marvel-filmek sztárja, Jeremy Renner folyamatosan tudatja a nyilvánossággal, hogy áll a felépülése, és jó hír, hogy állapota látványosan javulni látszik január elsejei balesete óta.

Nem indult jól a 2023-as év Jeremy Renner számára, akit saját hókotrója ütött el újév napján, amikor unokaöccse autóját próbálta kiszabadítani a hó alól Tahoe-i otthona közelében. A színész egy Instagram-bejegyzésben elárulta, hogy több mint 30 csontja tört el a balesetben, mely során a hat és fél tonnás jármű elgázolta, és tompa mellkasi, valamint ortopédiai sérülésekkel került kórházba.

Ez a több mint 30 törött csont meggyógyul, megerősödik majd, ahogy a család és a barátok iránti szeretet és kötődés is elmélyül.

írta akkor közösségi oldalán.

A rémisztő esetet követően barátai úgy jósolták, hogy évekbe telhet, mire teljesen felépül, egy forrás szerint maga Renner is tisztában volt azzal, hogy akár meg is halhatott volna.

A Marvel Filmuniverzumban Sólyomszemet alakító Rennert azonban közel három héttel az eset után hazaengedték a kórházból, onnantól kezdve családja körében folytatta rehabilitációját. Azóta pedig posztok és videók segítségével folyamatosan tájékoztatta az aggódó barátokat, kollégákat és a rajongókat arról, hogy halad felépülése. Legutóbbi videóját látva mindenki okkal reménykedhet abban, hogy a gyógyulási idő rövidebb is lehet, mivel a baleset óta először séta közben látható.

A sztár egy antigravitációs futópadon sétál legfrissebb videójában, melyben elmondja, hogy saját erejéből teszi meg a lépéseket, az eszköz mindössze leveszi testéről súlyának egy részét, amíg lábai teljesen fel nem épülnek.

A színész mindeközben nem feledkezett meg munkáinak promotálásáról sem, hírt adott arról, hogy megjelent a főszereplésével leforgatott Kingstown polgármestere című thrillersorozat második évada, illetve arról is, hogy április közepén érkezik majd dokumentumfilm-sorozata a Disney+-ra, mely a Rennervations címet viseli majd. Ebben buszokat fog majd átalakítani/átalakíttatni Amerika szerte, hogy azokkal rászoruló közösségeket segítsen.

A többszörösen Oscar-díjra jelölt Jeremy Rennert a nagyközönség leginkább a Marvel-filmekből ismeri, de szerepelt a Mission: Impossible-mozikban, A bombák földjénben, a Tolvajok városában és az Amerikai botrányban is.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix