Barion Pixel Jennifer Lopez 7 koncertet mondott le – Meglepő oka van rá – Coloré

Jennifer Lopez 7 koncertet mondott le – Meglepő oka van rá

2024. 04. 03.

Jennifer Lopeznek startégiát kellett váltania, ugyanis a rajongók nem kapkodnak úgy a koncertjegyekért, ahogyan tervezte.

Öt év után Jennifer Lopez ismét Észak-Amerikában turnézik, ám hét egyeztetett dátumot lemondott, aminek az az oka, hogy a jegyek korántsem fogynak olyan ütemben, ahogyan képzelte. Ennek ellenére lesz turné, csupán új néven fog futni. Eddig a This Is Me…Now, azaz Ez vagyok én… most névre hallgatott, most azonban This Is Me…Live – The Greatest Hits lesz, magyarul Ez vagyok én élőben – A legnagyobb slágerek.

A cím változása akár jó döntés is lehet, hiszen így azok is kedvet kaphatnak ellátogatni a koncertre, akik a régi JLo-dalokat hallgatnák inkább.

Jennifer Lopez: újratervezés

Az énekesnő februárban jelentette be a turnéját, amikor is megjelent a legújabb, This Is Me…Now című albuma, valamint az ehhez tartozó két film, ami nemcsak az énekesnő életét dokumentálja, hanem azt is, hogy újra összejött egykori szerelmével, Ben Affleckkel.

Jennifer Lopeznek újra kellett gondolnia a turné címét / Kép forrása: Jamie McCarthy / Getty Images
Jennifer Lopeznek újra kellett gondolnia a turné címét / Kép forrása: Jamie McCarthy / Getty Images

Az első héten 14 ezer példány ment el a lemezből Amerikában, és a Billboard 200-as listájának harmincnyolcadik helyét szerezte meg.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images