Barion Pixel Ben Affleck hajóskapitányhoz hasonlította Jennifer Lopezt – Ezért tette – Coloré

Ben Affleck hajóskapitányhoz hasonlította Jennifer Lopezt – Ezért tette

2024. 02. 27.

Egy kapcsolat elején ma már bevált dolog jelezni a közösségi felületeken, ha az ember szerelmes. Ben Affleck azonban mást gondolt erről, amikor újra összejött Jennifer Lopezzel.

Ben Affleck és Jennifer Lopez szerelmének újbóli szárba szökkenése izgalomban tartotta a rajongókat, ám sokáig nem derült ki számukra, hogy kedvenceik újra együtt vannak, ugyanis Ben Affleck nem akarta nagydobra verni.

Amikor újra összejöttünk, azt mondtam, figyelj: az egyik dolog, amit nem akarok, az egy kapcsolat a közösségi médiában.

-mondta a színész a The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilmben.

A színész tehát arra kérte szerelmét, hogy ne tegyen fel közös képeket a szerelmükről, ám idővel elgondolkodott, és módosította kérését. Mint mondta:

Valahogy rájöttem hogy ez nem túl fair dolog, hogy ezt kértem tőle. Ez olyan, mintha egy hajóskapitányhoz mennél feleségül, és azt mondanád: hát, nem szeretem a vizet.

Mint kifejtette, bár e tekintetben nem ugyanazt gondolják szerelmével, sikerült kompromisszumot kötniük.

Ben Affleck és a közösségi média

Jennifer Lopez rendkívül aktív a közösségi médiában, míg férje nem rendelkezik regisztrációval, így igencsak szükség volt a kompromisszumra!

A színész és az énekesnő 2003-ban majdnem összeházasodtak, de végül az esküvőjük előtt szakítottak, mert túl nagynak érezték a rajtuk lévő nyomást. Ekkoriban még szó sem volt közösségi médiáról, ám érthető lehet, ha a színész számára külön stresszt okozott volna, ha mindenki minden pillanatukról tudomást szerez.

Ben Affleck nem szerette volna, hogy JLo minden momentumukról posztoljon / Kép forrása: Gotham / Getty Images
Ben Affleck nem szerette volna, hogy JLo minden momentumukról posztoljon / Kép forrása: Gotham / Getty Images

A szakításukkor Jennifer Lopez úgy nyilatkozott, hogy nemcsak élete szerelmét veszítette el, hanem a legjobb barátját is. Amikor 2021-ben újra egymásra találtak, a színész egy különleges karácsonyi ajándékot adott szerelmének, a The Greatest Love Story Never Told címen, amelyben minden levél és e-mail össze volt gyűjtve, amit valaha váltottak egymással.

A róluk készült dokumentumfilm a Prime Videón érhető el.

Forrás: Film-News.

Nyitókép forrása: Getty Images