Barion Pixel Jennifer Aniston gyászol: 89 évesen meghalt az édesapja – Coloré

Jennifer Aniston gyászol: 89 évesen meghalt az édesapja

2022. 11. 14.

„Te voltál az egyik legkedvesebb ember, akit valaha ismertem” – írta Jennifer Aniston édesapjáról.

Jennifer Aniston megerősítette, hogy apja, a színész, John Aniston 89 éves korában elhunyt. A Jóbarátok sztárja az Instagramon tisztelgett az Életünk napjai színésze előtt, akiről megosztott egy fotósorozatot is. A képek alá a következő megható sorokkal búcsúzott szeretett édesapjától.

Édes papa… John Anthony Aniston. Te voltál az egyik legkedvesebb ember, akit valaha ismertem. Nagyon hálás vagyok, hogy békében – és fájdalom nélkül – szálltál fel az egekbe, ráadásul 11/11-én! Mindig tökéletesen időzítettél. Ez a szám mostantól még nagyobb jelentéssel bír számomra, és szeretni foglak az idők végezetéig. Ne felejts el meglátogatni.

A görög származású sztár, John Aniston leginkább Victor Kiriakis szerepéről volt ismert a Days of Our Lives (Életünk napjai) című szappanoperában, amelyben 1985-től több mint három évtizeden át játszott.

John Aniston
Forrás: Northfoto

Júniusban John Daytime Emmy-életműdíjat kapott a sorozatban játszott szerepéért, amire világhírű lánya, Jennifer is nagyon büszke volt.

Ez egy igazán különleges pillanat számomra. Ez egy lehetőség arra, hogy ne csak tisztelegjünk a szappanoperák világának egy igazi ikonja előtt, hanem egy nagyszerű és köztiszteletben álló színész életre szóló eredményeit is elismerjük, aki történetesen az apám.

Jennifer Aniston és apja, John Aniston
Forrás: Northfoto

Karrierjének 1962-es kezdete óta John Aniston szerepet kapott a Holnap keresése, a Star Trek: Voyager, a The West Wing, a Gilmore Girls és a Mad Men című filmekben is.

A Jennifer Aniston hírneve előtt John többször is megdicsérte lánya színészi tehetségét:

Jennifer egy természetes tehetség – mondta John 1990-ben. Vannak bizonyos dolgok, amiket meg lehet tanulni ebben a szakmában, és vannak dolgok, amelyeket nem. A komikus ösztön, amivel ő is született… ez a legnagyobb kincse.

Forrás: independent.co.uk
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/jennifer-aniston-gyaszol/