Barion Pixel Jennifer Aniston most először beszélt alvászavaráról – Coloré

Jennifer Aniston most először beszélt alvászavaráról

2022. 04. 17.

Napjainkban egyre többen szenvednek álmatlanságban, köztük olyan hírességek is, mint Jennifer Aniston, aki egy nemrég készült interjúban beszélt a problémájáról.

Még az olyan sztárok is lehetnek inszomniásak, mint Jennifer Aniston, akiről sokan hiszik azt, hogy a legnagyobb gondja, hogy mit vegyen fel reggelente.

26th Annual Screen Actors Guild Awards Press Room Los Angeles
Forrás: Northfoto

Ez azonban messze nincs így! A Jóbarátok sztárja őszintén vallott a hosszú ideje tartó alvászavaráról, amely már 20 éve keseríti meg az életét.

„Azt hiszem valahol a 30-as éveim körül kezdődött, vagy még korábban, de az alváshiány hatásait nem veszi észre az ember, amíg fiatal. Akkor még azt hisszük legyőzhetetlenek vagyunk.

A színésznő először csak hajnalban riadt fel és volt, hogy inkább vissza sem aludt, ezért futni ment vagy előbb neki látott a munkanapjának. Ám, ahogy teltek-múltak az évek egyre több jel mutatott rá, hogy az álmatlanságnak bizony meglett a következménye.

Jennifer Aniston
Forrás: Northfoto

Kevésbé volt produktív, sok mindent elfelejtett és a fizikai állapota is romlott. Egy idő után belátta, hogy orvosi segítségre van szüksége, így felkeresett egy jó szakembert.

Mivel Jennifer Aniston híresen ügyel a megfelelő mozgásra, az egészséges táplálkozásra és a pihenésre is, ezért az orvos azt javasolta, hogy aludjon a kutyáival.

Jennifer Aniston
Forrás: Northfoto

Több kutatás is kimutatta ugyanis, hogy a házi kedvencekkel való együttalvás jótékonyan hat a lelkiállapotra, az alvásminőségre, sőt a mentális egészségünkre is.

Jennifer Aniston évek óta osztja meg az ágyát a kutyusaival, akiket a forgatásokra is mindig magával visz. Állítása szerint náluk tökéletesebb társakat nem is kaphatott volna a sorstól. Sőt, ha teheti vacsorázni és sportolni is hordja őket magával.

Forrás: people.com