Barion Pixel Jason Momoa is szerepet kapott a Halálos iramban 10. részében – Coloré

Jason Momoa is szerepet kapott a Halálos iramban 10. részében

2022. 01. 29.

Jason Momoa pár hete a válásával sokkolta a világot, most azonban egy jó hírrel is szolgált.

Jason Momoa hivatalosan is a Halálosabb iramban 10. részének szereplője lett, amelyet a franchise közösségi oldalán erősítettek meg a készítők.

World Premiere Of Aquaman In London
Forrás: Northfoto

Az eredeti szereplőgárda tagjai is nagy örömmel fogadták, hogy újabb családtaggal bővül a filmsorozat legénysége. A Justin Lin – akinek a nevéhez a harmadik és hatodik rész elkészítése is köthető – által rendezett 10. részben a teljes stáb visszatér, tehát az új szereplő, Jason Momoa mellett olyan zseniális színészek lesznek láthatóak a folytatásban, mint Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang és Charlize Theron.

A filmet 2023. május 19-én mutatják be a mozikban, amely várhatóan az utolsó előtti rész lesz Toretto és csapata számára.

Halálos iramban
Forrás: Northfoto

Az elmúlt években olyan nagy neveket vonultatott fel a franchise, mint Dwayne Johnson, Jason Statham, Luke Evanst, Kurt Russell, Helen Mirren és John Cena.

Azt még nem tudni, hogy pozitív vagy negatív karakterként láthatjuk-e az alkotásban a jóképű hírességet, azt viszont igen, hogy Momoa neve miatt még azok is be fognak ülni a mozikba, akik eddig egy részt sem láttak.

A Trónok harca és az Aquaman sztárja egyébként olyan filmekben volt látható az elmúlt években, mint az a Dűne, Az Igazság Ligája, valamint az Édes kislányom.

Jason Momoa
Forrás: Northfoto
Forrás: variety.com