Barion Pixel Az 50 éves Jared Leto tudja, milyen megjelenéssel kell piacra dobnia új szépségápolási márkáját – Coloré

Az 50 éves Jared Leto tudja, milyen megjelenéssel kell piacra dobnia új szépségápolási márkáját

2022. 10. 24.

A kortalan külsejű sztár, Jared Leto, New Yorkban mutatta be debütáló brandjét, a Twentynine Palms-t. Stílusa természetesen most sem volt hétköznapi.

Jared Leto könnyed, hűvös eleganciát hozott, miközben szerdán ünnepelte hamarosan megjelenő szépségápolási márkája, a Twentynine Palms bemutatását a New York-i Dover Street Marketen.

Az 50 éves Morbius-sztár rózsaszín tincsekkel megvadított ombre frizurával és egy nagy, szürke Gucci blézerben érkezett az alkalomra. Az outfitet elegáns fekete nadrággal és bőrcipővel, illetve vaskos gyűrűkkel egészítette ki.

Az Oscar-díjas színészhez üzlettársa, Jonathan Keren csatlakozott, akivel közösen voltak házigazdái a márka bemutató eseménynek.

Jared Leto
Forrás: Northfoto

A Twentynine Palms (TP) október 25-én indul útjára, megvásárolható lesz a weboldalon, valamint a párizsi Dover Street Parfums Marketen, illetve a New York-i, Los Angeles-i és londoni Dover Street Markets üzleteiben is.

A 11 darabból álló, nemsemleges bőrápoló termékek kínálatában többek között szerepel egy 97 dolláros szemránckrém, egy 95 dolláros agyagos arcmaszk, egy 87 dolláros hidratáló, egy 69 dolláros szérum és még pár egyéb különlegesség.

Jared Leto
Forrás: Northfoto

2023-ban további termékekkel bővül majd a paletta, méghozzá az illatok terén: személy és lakásparfümök várhatóak.

“Soha nem érdekeltek igazán a szépségápolási termékek. De érdekelt az ötlet, hogy a lehető legtermészetesebb módon vigyázzunk magunkra”– mesélte egy interjúban Leto, így nem meglepő, hogy a TP termékek egytől egyig természetesek. A brand a nevét arról a kaliforniai városról kapta, amely belépési pontja a Joshua Tree Nemzeti Parknak, ahol a termékek sivatagi növény alapanyagai megtalálhatóak.

Akit pedig nem annyira érdekelnek Jared Leto kozmetikumai, de filmjei annál inkább, azok legközelebb egy életrajzi filmben láthatják majd, ugyanis Karl Lagerfeld divatikont alakítja most készülő projektjében. De olyan nagy sikerű alkotásokban is maradandót alakított, mint House of Gucci, a Mielőtt meghaltam vagy éppen a Mr. Nobody.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto