Barion Pixel Az 50 éves Jared Leto sminkje még a lila öltönyénél is feltűnőbb volt – Coloré

Az 50 éves Jared Leto sminkje még a lila öltönyénél is feltűnőbb volt

2022. 03. 25.

Abban mindenki egyet ért, hogy Jared Leto az elmúlt hetek legjobban öltözött sztárja.

Jared Leto elsősorban örök fiatal külsejével és botrányos megnyilvánulásaival szokta felhívni magára a figyelmet, mostanában pedig nemcsak merész, hanem kifejezetten divatteremtő szettjeivel sikerült elérnie, hogy mindenki róla beszéljen.

Jared Leto
Forrás: Northfoto

A énekes-színész jelenleg épp legújabb filmje, a Morbius bemutató körútján vesz részt, amelynek londoni premierjén egy ibolyaszínű öltönyben lépett a vörös szőnyegre. Ruhaválasztását pedig egy ezüst nyakkendővel és egy fekete lakkcipővel egészítette ki.

Bár lehet, hogy leírva sokak számára elképzelhetetlen, a gyakorlatban mégis nagyszerű látványt nyújtott a 30 Seconds to Mars énekese. Jared Leto egyedi színű és különleges vörös szőnyeges viseletét egy ehhez illő sminkkel dobta fel.

Jared Leto
Forrás: Northfoto

A színész karrierje kezdete óta festi néha a körmeit és a szemeit, de természetesen a zenészek hanyagságával, ezért is volt egyszerre meglepő, mégis zseniális, hogy nemcsak alapozóval, hanem kék színű szemhéjpúderrel és fekete szemceruzával emelte ki a tekintetét a meghökkentőbb végeredmény érdekében. Ha sokan nem is fogják követni a férfiak közül, az egyszer biztos, hogy sokan emlékezni fognak rá.

Jared Leto következő filmje 2025-ben jön ki, amely a Tron 3 lesz, illetve ha minden igaz, egy újabb Joker film is készül a főszereplésével.

Forrás: dailymail.com