Az 50 éves Jared Leto sminkje még a lila öltönyénél is feltűnőbb volt

Abban mindenki egyet ért, hogy Jared Leto az elmúlt hetek legjobban öltözött sztárja.

Jared Leto elsősorban örök fiatal külsejével és botrányos megnyilvánulásaival szokta felhívni magára a figyelmet, mostanában pedig nemcsak merész, hanem kifejezetten divatteremtő szettjeivel sikerült elérnie, hogy mindenki róla beszéljen.

Jared Leto
Forrás: Northfoto

A énekes-színész jelenleg épp legújabb filmje, a Morbius bemutató körútján vesz részt, amelynek londoni premierjén egy ibolyaszínű öltönyben lépett a vörös szőnyegre. Ruhaválasztását pedig egy ezüst nyakkendővel és egy fekete lakkcipővel egészítette ki.

Bár lehet, hogy leírva sokak számára elképzelhetetlen, a gyakorlatban mégis nagyszerű látványt nyújtott a 30 Seconds to Mars énekese. Jared Leto egyedi színű és különleges vörös szőnyeges viseletét egy ehhez illő sminkkel dobta fel.

Jared Leto
Forrás: Northfoto

A színész karrierje kezdete óta festi néha a körmeit és a szemeit, de természetesen a zenészek hanyagságával, ezért is volt egyszerre meglepő, mégis zseniális, hogy nemcsak alapozóval, hanem kék színű szemhéjpúderrel és fekete szemceruzával emelte ki a tekintetét a meghökkentőbb végeredmény érdekében. Ha sokan nem is fogják követni a férfiak közül, az egyszer biztos, hogy sokan emlékezni fognak rá.

Jared Leto következő filmje 2025-ben jön ki, amely a Tron 3 lesz, illetve ha minden igaz, egy újabb Joker film is készül a főszereplésével.

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Krasznahorkai László és Bödőcs Tibor nyerték idén a Libri irodalmi díjakat